Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo

+21
böCükk
AŞKIMYK
[- Melankolik -]
şUlee
Nickimi7kedi
swimli_chatlaq
yalancıyarim
**ŞeYmA**
sema-yurtseven
-Seda YK-
çerkezkızı
damla_yk
maniqa_qençliqi
XxCaDııxX
Mavi_Kiyamet
yeşilli
DENİZZ
Gecelerin Adamı
aliyye
EBRU AYDIN
göksuyk
25 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 21 Ekim 2008 - 17:25

göksuyk

göksuyk
İyİ YK'Cı

ya ben de çok kötüyüm eski erkek arkadaşım arkadaşımla çıkıo warmı böyle bişi ya ne kadar kötü bi durum değilmi yaaaaa yaaaaa

2Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 21 Ekim 2008 - 17:51

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

O Nasıl arkadas sinirli

http://www.ismailyktv.ile.biz

3Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 21 Ekim 2008 - 18:05

aliyye

aliyye
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bencede o nasıl arkadaş ne insanlar var yaa üzülmeye degmez cnm

4Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 21 Ekim 2008 - 18:15

göksuyk

göksuyk
İyİ YK'Cı

ne bileyim yaaa ağlamaktan gözlerim şişti

5Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 21 Ekim 2008 - 18:20

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

erkek milleti değilmi böyleleride var ben ariç....

6Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 21 Ekim 2008 - 20:41

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

evet erkek milletine güvenilmez ben hep diyorumya erkelere güvenmeyin işte size kanıt üzülme cnm giden kaybetmiş bırak ne halleri varsa görsünler sende arkadaş seçimine dikkat et böylelerine arkadaş denilirmi bilmem artık

http://www.ismailykfanboard.net

7Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Çarş. 22 Ekim 2008 - 8:06

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ağlamaya degmez sen onun için canı verirsin ama o senin için kılını bile kıpırdatmaz (bazıları hariç) onun için aglama hiç

8Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Çarş. 22 Ekim 2008 - 17:38

göksuyk

göksuyk
İyİ YK'Cı

çok tşk ederim arkadaşlar

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

böyle erkekler cok iste ýa tamam bi kizla cikacaktin tam da senin arkadasinimi bulmus senin arkadasinada diyecek bisey bulamiyorum yani onun senle ciktigini bile bile nasil onunla cikmis pes yani...aglama bence canim ya degmez yani

10Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 18 Kas. 2008 - 14:11

XxCaDııxX

XxCaDııxX
BanLı Üye
BanLı Üye

ayy o nasıl bir arkadaşyaa bide arkadaşınyanii bunu nasıl yaptı sana üüzlme cnm yaaa

11Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 18 Kas. 2008 - 17:08

maniqa_qençliqi

maniqa_qençliqi
BanLı Üye
BanLı Üye

aga sen çok feci durumdasın ya ne biçim arkadaşmış o öle

12Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 9 Ara. 2008 - 17:44

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

ooo bence sen al o arkadaşı.....

13Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Çarş. 10 Ara. 2008 - 11:58

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ağlamaya canını sıkmaya değmez diyeceğim ama kolay bişey değildir
hem hadi eski sevgilin yapmış böyle bişey ama
arkadaşın böyle bişeyi nasıl yapıyor anlamıyorum
insan kime güveneceğini bilmiyor bu devirde yaa sinirli

14Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo C.tesi 20 Ara. 2008 - 12:37

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

İhanet sinirli Dağınık

http://www.ismailykfanboard.net

15Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Cuma 23 Ocak 2009 - 10:15

sema-yurtseven

sema-yurtseven
Yeni Yk'Cı

yaa bencede o nasil arkadas oyle yaa

buyuk konusmayim ama ben asla ve asla tanidigim yada arkadasimin eski cikdigi yada sevdigi kisiyle asla cikmam o gozlede bakmam
kendimden utanirim yani
oyle sey olurma yaa

16Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo C.tesi 28 Şub. 2009 - 13:07

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ona arkadas degil başka bir şey denir sinirli sinirli neyse bence sen yoluna devam et bırak bunların gibileri ;)

17Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 24 Mart 2009 - 8:17

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

onun senin arkadaşın olduğundan eminmisin arkadaş arkadaşa böyle bişey yapar mı ne kadar hain bir insanmış Kes

18Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Çarş. 17 Haz. 2009 - 14:17

swimli_chatlaq

swimli_chatlaq
Yeni Yk'Cı

sölemesi kolay biliyorum ama hiç üzülme bşwr salıwer kendi hllerine

19Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Cuma 19 Haz. 2009 - 20:21

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

güzel cor ddd

20Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Cuma 19 Haz. 2009 - 23:46

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Bu dünyada güvenmemek gerek hemence..yaptikLari yanLi$ ...Bu Hayat banada ya$atti bu duyguyu...çok zor bi$i

21Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo C.tesi 20 Haz. 2009 - 21:56

swimli_chatlaq

swimli_chatlaq
Yeni Yk'Cı

ahh bu kahpa hayat herşeyimi aldı benden aglama bi isom kaldı işte sheqer

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

senın o arkadaşını benım elıme verseler bi neyse susımm ben yıne sinirli üzülme bıtanem öyle bı gun gelırkı o iki kişi sana muhtaç olurlar işte o zaman yüzlerinne bile tükürmessın çunku değmez...

23Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 13 Ekim 2009 - 14:30

göksuyk

göksuyk
İyİ YK'Cı

ewt yine geliolar benle konuşuolar ama yüzlerine bile bakmıyorum yorumlarınız için tşk ederim onları her gördüğümde içim yanıo...

24Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 13 Ekim 2009 - 14:35

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yanlış kişiye arkadaş demişsin demekki..giden kaybeder sen üzülme o kaybetmiştir,o kişiyede arkadaş denmez ..!!

http://www.melankolikdamlalar.tk

25Eski Sevgilim  Arkadaşımla Çıkıyo Empty Geri: Eski Sevgilim Arkadaşımla Çıkıyo Salı 13 Ekim 2009 - 16:25

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

sni o kadar iyi anlıorum ki çünkü aynısı başıma geldi üstelik bunu yapan arkdaşım en yakın arkdaşımdı anne ve babasının üstüne yemin etti çıkmıorum die sonra öğrendim yalanmış çıkıomuş o kadar üzülmüştüm ki anlatamam o kızlar5 yıl oldu ayrılalı hala küsüm

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki