Msnde Durumların Anlamı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Msnde Durumların Anlamı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Msnde Durumların Anlamı

+3
Gecelerin Adamı
betül yurtseven
ozgur1903
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Msnde Durumların Anlamı Empty Msnde Durumların Anlamı Ptsi 20 Ekim 2008 - 14:26

ozgur1903

ozgur1903
BanLı Üye
BanLı Üye

Yazılan Durum: Çevrimiçi...
Anlamı: Aylak aylak oturuyorum, laf atan olursa sabaha kadar geyik muhabbeti yaparım... Hatta dur ben sana bulaşayım...
...
Yazılan Durum: Meşgul...
Anlamı: Yaptığım bir şey yok da; şu anda çevrimiçi olanlarla konuşmak istemiyorum... Önemli biri gelirse ben ona yazarım...
...
Yazılan Durum: Hemen dönecek...
Anlamı: Aslında buradayım ama yazmasını istemediğim biri var... O yazarsa diye burda değil süsü veriyorum...
...
Yazılan Durum: Dışarda...
Anlamı: “Ders çalışıyorum” diyeceğim yalan olacak... Aslında çalışmam da lazım... Sen yaz da cevap verip vermeyeceğime bakarız...
...
Yazılan Durum: Telefonda...
Anlamı: Yukarıdaki durumların hepsini kullandım, bunu hiç kullanmadım... Sırf ilginçlik olsun diye yazdım yani...
...
Yazılan Durum: Öğle yemeğinde...
Anlamı: Aslında uykuya geçiyorum ama önemli birinden haber bekliyorum... Kapalı görüp yazmaktan vazgeçmesin diye...
...
Yazılan Durum: Çevrim dışı...
Anlamı: Her gün 1 saat bilgisayarda kalmama izin veriyorlar... Kpattım... Babam ikide bir gelip kontrol ediyor...

http://www.ozgurforum.tk

2Msnde Durumların Anlamı Empty Geri: Msnde Durumların Anlamı Ptsi 20 Ekim 2008 - 18:47

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çok güzelmiş yaa haha
saol özgür

3Msnde Durumların Anlamı Empty Geri: Msnde Durumların Anlamı Ptsi 20 Ekim 2008 - 18:51

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

buda güzel ALLAH cezanı verecek özgür..... haha

4Msnde Durumların Anlamı Empty Geri: Msnde Durumların Anlamı Çarş. 19 Kas. 2008 - 21:28

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

haha hehee saol ;)

http://www.ismailykfanboard.net

5Msnde Durumların Anlamı Empty Geri: Msnde Durumların Anlamı Perş. 27 Kas. 2008 - 19:04

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haha paylaşım için tşkler çok komikk haha

6Msnde Durumların Anlamı Empty Geri: Msnde Durumların Anlamı Perş. 27 Kas. 2008 - 21:18

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

sagol haha

7Msnde Durumların Anlamı Empty Geri: Msnde Durumların Anlamı Cuma 28 Kas. 2008 - 17:37

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

ayh ok matrak...alemsin

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Msnde Kiz Psikolojisi