Fenerbahçe - real madrid Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Fenerbahçe - real madrid Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Fenerbahçe - real madrid

+2
yeşilli
ozgur1903
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Fenerbahçe - real madrid Empty Fenerbahçe - real madrid Cuma 17 Ekim 2008 - 13:09

ozgur1903

ozgur1903
BanLı Üye
BanLı Üye

Arkiler Okumadım Ama Güzeldir Heralde haha

Bir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için İstanbul'a gelecekmiş.
Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?
Raul demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine.
Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar
Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler.
Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını
iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş;
- Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum.

http://www.ozgurforum.tk

2Fenerbahçe - real madrid Empty Geri: Fenerbahçe - real madrid C.tesi 18 Ekim 2008 - 10:03

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haha saol

3Fenerbahçe - real madrid Empty Geri: Fenerbahçe - real madrid Paz 19 Ekim 2008 - 13:47

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

işte fenerin farkı bu duyun helal olsun zidana tek başına özgür süper olmuş kardeşim eline sağlık

4Fenerbahçe - real madrid Empty Geri: Fenerbahçe - real madrid Paz 19 Ekim 2008 - 16:17

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

haha saol özgür teşekkürler

5Fenerbahçe - real madrid Empty Geri: Fenerbahçe - real madrid Paz 19 Ekim 2008 - 17:36

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

haaaaa ddd ozgur cok guzeldı tskler

http://www.ismailyk fanboard.net

6Fenerbahçe - real madrid Empty Geri: Fenerbahçe - real madrid Cuma 28 Kas. 2008 - 15:56

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haaaaa

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]