Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya..

+18
-Seda YK-
Delü YK'cı
kubii
mustafa
seni seviyorum yk
''İsMaiL CooL''
CANIMMMMM58
)-( EsRa yK )-(
merweyk
sevilay
Nickimi7kedi
Mavi_Kiyamet
canimyk
Gecelerin Adamı
rebeL qirL
aysegulYK
MERAL GEDİK
ozgur1903
22 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Çarş. 7 Ocak 2009 - 3:59

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

TARKAN EBRU KASAR

27Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Perş. 8 Ocak 2009 - 16:52

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ben de laziyi haha

28Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Perş. 8 Ocak 2009 - 18:25

mustafa

mustafa
BanLı Üye
BanLı Üye

Kes TARKANI DÖVMEK İSTİYORUM

29Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Perş. 8 Ocak 2009 - 18:31

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Şiddette karşıyım.Kimseyi dövmem.Kavga bence korkakların işidir.Ben de korkak olmadığıma göre...Bi insana şiddet uygulamadan onu yenebiliriz...Örneğin tavırlarımızla ,başarımız ve sözlerimiz ile...Ben bunları kullanmayı daha doğru buluyorum...Benim sözlerim yeter...Söz demek isterken küfür vb. değil karşıdakinin anlayacağı bi şekilde konuşurum...

30Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Perş. 8 Ocak 2009 - 18:40

mustafa

mustafa
BanLı Üye
BanLı Üye

TARKANI

31Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Perş. 8 Ocak 2009 - 23:41

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ÖLÜMÜNE YKLIYIM demiş ki:Şiddette karşıyım.Kimseyi dövmem.Kavga bence korkakların işidir.Ben de korkak olmadığıma göre...Bi insana şiddet uygulamadan onu yenebiliriz...Örneğin tavırlarımızla ,başarımız ve sözlerimiz ile...Ben bunları kullanmayı daha doğru buluyorum...Benim sözlerim yeter...Söz demek isterken küfür vb. değil karşıdakinin anlayacağı bi şekilde konuşurum...
YOK VALLAH KARDES BIRAZ YANLISIN VAR!
ERKEGIN DÖVMEYENI YÜREKSIZ VE KORKAKTIR! BEN BUNU BILIYIRIM
ADAM DEDIGIN KODUMU OTURTMALI!
NEDEN DIYECEKSIN?
BENIM AYRILDIGIM PISLIK BIR ERKEK BAGIRSA SESINI CIKARAMAZ!
YOLDAN BIRI BANA BAKSA?BANA BIR DAYAK ATARDI!
NEDEN BAKTI DIYE!
BENDE DERDIM:ERKEKSEN GIT BAKAN PISLIGI DÖV DAHA BETER DAYAK YERDIM!
ERKEK DEDIGIN KIMI NERDE DÖVECEGINI BILMELI!

BEN TARKAN VE EBRU KASARI DÖVMEK ISTERDIM YANI

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

ÖLÜMÜNE YKLIYIM demiş ki:Şiddette karşıyım.Kimseyi dövmem.Kavga bence korkakların işidir.Ben de korkak olmadığıma göre...Bi insana şiddet uygulamadan onu yenebiliriz...Örneğin tavırlarımızla ,başarımız ve sözlerimiz ile...Ben bunları kullanmayı daha doğru buluyorum...Benim sözlerim yeter...Söz demek isterken küfür vb. değil karşıdakinin anlayacağı bi şekilde konuşurum...

Sana katılıyorum ilknur dogru söylüyorsun. eger karşımdaki konuşmadan anlamazsa bende onun anlayacagı dile geçerim

imza:özcan haha

33Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Cuma 9 Ocak 2009 - 15:52

)-( EsRa yK )-(

)-( EsRa yK )-(
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süperrrrrrrrrrrrr mişşşşşşşşşş

http://www.ismailykfanboard.net

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

TARKAN EBRU KASAR
AHHHH EVIRE CEVIRE BIR TEMIZ DÖVERDIM

35Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Paz 11 Ocak 2009 - 18:30

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

CANIMMMMM58 demiş ki:TARKAN EBRU KASAR
AHHHH EVIRE CEVIRE BIR TEMIZ DÖVERDIM

VALLA BNDEEE HİÇ SEVMEM ONLARII

http://www.ismailykfanboard.net

36Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Ptsi 12 Ocak 2009 - 1:25

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

TARKAN EBRU KASAR TAKTIM BEN BUNLARA DÖVMEDEN RAHATLAMIYACAM haha

37Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. - Sayfa 2 Empty Geri: Ünlü Dövmek İsteyenler Buraya.. Ptsi 7 Eyl. 2009 - 14:35

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yuphi paris hiltonu dövdüm

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-