Kadınlar İsmail YK için yanıp tutuşuyor
Bir radyo programına katılan İsmail YK’ya bir saatte tamı tamına bin 370 kadın evlenme teklif etti... İsmail YK, kadınların bu ilgisine kendisi de şaşırdı...
GUİNNES’i göreve çağırıyoruz. Bu bir dünya rekoru. Radyo programına katılan İsmail YK’ya bir saatte bin 370 kadın evlenme teklifi etti. İsmail YK, Radyo Mega’da Michael Show’un konuğu oldu. Bir saat süren yayında hayranları İsmail YK’yı mail ve sms yağmuruna tuttular. Rekor kırdı 800’i mail, 570’i de sms olmak üzere tamı tamına 1370 bayan hayranı İsmail YK’ya evlenme teklifinde bulundu!... Bu bir rekor değil de nedir? Albümü çok satıyor Anadolu’da ve yurtdışında albümü en çok satanlar listesinde hep başı çeken İsmail YK. her sene Müyap’dan da ödül alıyor. Kendine has bir tarzı olan gurbetçi sanatçı bütün bu başarısına rağmen, alçakgünüllülüğünden ve mütevazılığından da hiç ödün vermiyor. Kendisine sorulan, “Bu kadar şöhret ve ilgi sizi sıkıyor mu?” sorusuna ise bakın nasıl cevap veriyor; Ben asla şımarmam “Asla sıkılmam. Ben senelerce çalışıp bu şöhreti ve ilgiyi bekledim. Şimdi de tadını çıkartıyorum. Bütün hayranlarımı ben de çok seviyorum. Beni aramaya ve bana ilgi göstermeye devam etsinler. Ben asla şımarmam...”