Bu günümde diğer günlerim gibi...sensiz geçen bi saniyem bile yokk! yine ağlıyorum!! yine acı çekiyorum...canım acıyor anlıyormusun...canım acıdıkça daha çok çırpınıyorum sensizliğinde...ne gerçeğimsin benim ve dahası yalanım!!!ne soyutladığımsın kendimden, ne unuttuğum...sen benim unutamadığımsın...sen benim çabaladıkça uzaklaşmaya; daha da bağlandığım....* sen benim susturamadığımsın... sen zaten hep bendesin...sen benim ;gözüm, kulağım, dilim ,dilediğim...sen her sabah benimle uyanıp benimle olansın zaten ...suretin olmasa dahi...varlığın bulunmasa da sen şarkılarınla yaşattığım...umudum,,,umduğum,,,umurumsun........n e ispatlamak amacım kimseye beni,,,ne de istediğim çok büyük bişey...
Bir an olsun ellerini tutmak,sarılmak,,,ya ben seni niye bu kadar seviyorum diye sormak o hayran olduğum bakışlarında boğularak...istediğim sadece bu...
Ne sabahıma sonsuz bi güneş,ne akşamıma bensiz olamayan bi mehtap istiyorum...sen beni hiç tanımayacaksın...hoş bende seni hiç doyasıya yaşayamayacağım ya...bakışlarınla hayran hayran konuşamıyacağım ya....bilmeni isterim ...ben seni çok ama çoook çoook seviyorum...keşke şu an yanımda olsanda seni bu ufacık kalbimle ne kadar büyük sevdiğimi görebilsen...ama imkansızı diliyorum bence...ya sence???
Bir an olsun ellerini tutmak,sarılmak,,,ya ben seni niye bu kadar seviyorum diye sormak o hayran olduğum bakışlarında boğularak...istediğim sadece bu...
Ne sabahıma sonsuz bi güneş,ne akşamıma bensiz olamayan bi mehtap istiyorum...sen beni hiç tanımayacaksın...hoş bende seni hiç doyasıya yaşayamayacağım ya...bakışlarınla hayran hayran konuşamıyacağım ya....bilmeni isterim ...ben seni çok ama çoook çoook seviyorum...keşke şu an yanımda olsanda seni bu ufacık kalbimle ne kadar büyük sevdiğimi görebilsen...ama imkansızı diliyorum bence...ya sence???
En son *özlem~ismail~yk* tarafından C.tesi 11 Ekim 2008 - 15:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi