İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Tekrar Ankette....

+30
HaYAT BiR HiKaYe
edayk
Gecelerin Adamı
EBRU AYDIN
hamdiye
gunay yk
lazibere53
YıLdIz
ftmgl
mahmut
BiRGüL_YK54
lavinya
senanur
seyma-f
nesliyk
merweyk
neslihan
zaferkan
sulty
canimyk
İSOYK_FATMAYK
Mesut-YK
Harun YK
AsKMeLeGi182
y_a_s_i_n_y_k_
selmA
çirkin_38
bass_gaza61
betül yurtseven
ESRA YK
34 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty hayret biseyy yaaaaaaa!! Perş. 9 Ekim 2008 - 17:24

lavinya

lavinya
BanLı Üye
BanLı Üye

yaaaaa yaa nasil ismail i kapak yapmazlar!...
sanki ondan daha yakisiklisini, daha guzel sesli birisini bulacaklar?
yaniliyormuyum arkadaslar dahi oylar ismail imize

27İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Cuma 10 Ekim 2008 - 8:32

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evt yha doğru nasıl yapmazlar sinirler yaa :sinirlineyse ismail yk 2. sırada 1. yapmak bizim elimizde yine her zmnki gibi isomm birinci olacakkkkk.....

http://www.ismailykfanboard.net

28İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Cuma 10 Ekim 2008 - 16:59

mahmut

mahmut
Yeni Yk'Cı

ölene ykcıyız erkek olan karşımıza çıksın

29İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Cuma 10 Ekim 2008 - 17:04

mahmut

mahmut
Yeni Yk'Cı

Dayak yk dan yakışıklı akıllı karizmatik varmı oooooooooooo benim abim adamımmmmmmmmmmmmmm yaaaaa onu çok seviyorum mahmut ykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

30İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Cuma 10 Ekim 2008 - 17:23

ftmgl

ftmgl
Yeni Yk'Cı

aşkım var mı senin gibi yakışıklısııı canımın içiii yaşama sebebimm nefesim herşeyim ölürüm sana çok tatlısın aşık

31İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Cuma 10 Ekim 2008 - 18:32

YıLdIz

YıLdIz
Süper YK'Cı

Birinci Gidiyoruz..Herkese Teşekkürler =) İpin ucunu bırakmayalım sakın!!!

32İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Cuma 10 Ekim 2008 - 19:49

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

tskler

http://www.ismailyk fanboard.net

33İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... C.tesi 11 Ekim 2008 - 9:21

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

paylasım ıcın sagol tskler esra

http://www.ismailyk fanboard.net

34İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... C.tesi 11 Ekim 2008 - 17:54

selmA

selmA
İyİ YK'Cı

Arkadaşlar Selim Gülgören önde gidio.Hadi ama nerde YKcılar.hadi parmaklar çalışsın lütfen.birinci yapalımm

35İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Paz 12 Ekim 2008 - 6:04

senanur

senanur
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar bu sefer İSMAİLYK ya oy verioz ama selim gülgören birinci olcak galiba yaf aglama arkadaşlar daha fazla destek çıkalım değil mi ama yaf isoma oy isoma oyyyyyyyyy

img172.yukle.tc/images/280219062008113652.jpg

36İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Paz 12 Ekim 2008 - 6:08

senanur

senanur
Yeni Yk'Cı

selim gülgörene oylar yoq isoma var liffen oylar isomaaa

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

37İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Paz 12 Ekim 2008 - 17:13

gunay yk

gunay yk
Yeni Yk'Cı

evett ismail tek bir gercek ondan baska herkez yalan
ismail 1 numara

38İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Çarş. 15 Ekim 2008 - 20:07

hamdiye

hamdiye
Yeni Yk'Cı

1. ismailimin hakkı adalet yerini bulur inş
evett

39İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Çarş. 15 Ekim 2008 - 20:09

hamdiye

hamdiye
Yeni Yk'Cı

süper resimler harika
dans

40İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Perş. 16 Ekim 2008 - 11:49

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

Bu sefer arda kuralı yapmıslar sinirli Allahım ya ne haksızlık yapıolar bunlar sinirli

Yine oy verelim biz görevimizi yapalım ama elime düşmesin bu dergi sinirli

http://www.ismailyktv.ile.biz

41İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Cuma 17 Ekim 2008 - 19:11

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

evett

42İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... C.tesi 18 Ekim 2008 - 10:32

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

oYuNCu demiş ki:Bu sefer arda kuralı yapmıslar sinirli Allahım ya ne haksızlık yapıolar bunlar sinirli

Yine oy verelim biz görevimizi yapalım ama elime düşmesin bu dergi sinirli

KATILIYORUM

43İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... C.tesi 18 Ekim 2008 - 13:39

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet bende okuldan gelirken alıcaktım ama sinir oldum almadım!!!! sinirli

44İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Ptsi 20 Ekim 2008 - 12:30

HaYAT BiR HiKaYe

HaYAT BiR HiKaYe
Yeni Yk'Cı

ismail yk ile konuşmak için elimden geleni yapardım .ayrıca o kızın yerinde olmayı da isterdim

45İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Ptsi 20 Ekim 2008 - 13:53

karşılıksızaşkım

karşılıksızaşkım
BanLı Üye
BanLı Üye

ben çok oy verdim ama kazandıı haldee yapmıyolarr haksızlık oysa murat pozmudur nese ona bin basar satışlarıı

46İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Ptsi 20 Ekim 2008 - 15:16

rebeL qirL

rebeL qirL
BanLı Üye
BanLı Üye

iSoya başaRIlar

47İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Ptsi 20 Ekim 2008 - 16:45

betül_yk

betül_yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bu kdr uyuzluk olmaz yha,iso 1.oldugu halde yapmıolar kapak sinirli nese bız yine 1.yaparız isomuzu..

48İsmail YK Tekrar Ankette.... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK Tekrar Ankette.... Salı 28 Ekim 2008 - 18:20

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Yaaa offffffffff kalkmış anketten of kaç kere 1. olduğu halde kapak yapmadılar seytankıs

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2