benimde dikkatimi çekiyorda sana katılıyorum yaniNickimi7kedi demiş ki:neeeykcı_rizeli demiş ki:
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
benimde dikkatimi çekiyorda sana katılıyorum yaniNickimi7kedi demiş ki:neeeykcı_rizeli demiş ki:
ben katılım sanaykcı_rizeli demiş ki:benimde dikkatimi çekiyorda sana katılıyorum yaniNickimi7kedi demiş ki:neeeykcı_rizeli demiş ki:
bende sana katılayım bariiNickimi7kedi demiş ki:ben katılım sanaykcı_rizeli demiş ki:benimde dikkatimi çekiyorda sana katılıyorum yaniNickimi7kedi demiş ki:neeeykcı_rizeli demiş ki:
bişey yapmıyom nasıl dikkatini çektim kıyıda köşede duruym**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli
ykcı_rizeli demiş ki:bişey yapmıyom nasıl dikkatini çektim kıyıda köşede duruym**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli
benimde dikkatimi şeyma çekiyor yaa çok güzel imza atıyor(imza yapıyor)
ykcı_rizeli demiş ki:bişey yapmıyom nasıl dikkatini çektim kıyıda köşede duruym**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli
ayıp ettin şimdi ....profesyonel olduğun işide söyledim kötü mü ettim**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bişey yapmıyom nasıl dikkatini çektim kıyıda köşede duruym**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli
hee bi tek imza yani anladım ben onu
Kambersiz Düğün Olur muykcı_rizeli demiş ki:bende sana katılayım bariiNickimi7kedi demiş ki:ben katılım sanaykcı_rizeli demiş ki:benimde dikkatimi çekiyorda sana katılıyorum yaniNickimi7kedi demiş ki:neeeykcı_rizeli demiş ki:
bencede olmazNickimi7kedi demiş ki:Kambersiz Düğün Olur muykcı_rizeli demiş ki:bende sana katılayım bariiNickimi7kedi demiş ki:ben katılım sanaykcı_rizeli demiş ki:benimde dikkatimi çekiyorda sana katılıyorum yaniNickimi7kedi demiş ki:neeeykcı_rizeli demiş ki:
olmaz olmazNickimi7kedi demiş ki:olur olur
kim kendini biliyor ortaya çıksın kendini bilenMÜSLİM_YK67 demiş ki:O Kendini Biliyo
ykcı_rizeli demiş ki:kim kendini biliyor ortaya çıksın kendini bilenMÜSLİM_YK67 demiş ki:O Kendini Biliyo
kim ki bu kendini bilen kişi çözemedim ..kimse çıksın ortayaMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:kim kendini biliyor ortaya çıksın kendini bilenMÜSLİM_YK67 demiş ki:O Kendini Biliyo
ajdarrykcı_rizeli demiş ki:kim ki bu kendini bilen kişi çözemedim ..kimse çıksın ortayaMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:kim kendini biliyor ortaya çıksın kendini bilenMÜSLİM_YK67 demiş ki:O Kendini Biliyo
ajdar bizim sitede üye mi ben hemen siteyi terkediyomNickimi7kedi demiş ki:ajdarrykcı_rizeli demiş ki:kim ki bu kendini bilen kişi çözemedim ..kimse çıksın ortayaMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:kim kendini biliyor ortaya çıksın kendini bilenMÜSLİM_YK67 demiş ki:O Kendini Biliyo
Mavi_Kiyamet demiş ki:Kendim
Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Kendim
Similar topics