Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş

+19
ceren yk
eda_ismailyk
pınar yurtseven
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
cansel yk
BiRGüL_YK54
gunay yk
kubii
seyma-f
yar gitmee
canimyk
betül yurtseven
bas_gaza
kübra
ozgur1903
ESRA YK
merve--yk
ÖzLEm İsMaİL YK
fatoş
23 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 7:37

fatoş

fatoş
Yeni Yk'Cı

ddd

Albümleri satış rekorları kıran İsmail YK, 'Orada Neler Oluyor?' programında, şarkı sözleri kadar ilginç bir açıklama yaptı:

"Beğendiğim kadın
tipleri mevsimlere göre değişiyor. Yazın daha sakin, durağan tiplerden hoşlanıyorum. Kışın da, herkes depresifken neşeli olan kızlar beni etkiliyor. Bir tek bahar aylarını kestiremiyorum."

Hoşlandıklarım var

Hoşlandığı birkaç kız olduğunu söyleyen İsmail YK, "Onları izliyor ve bana uygun olanı seçmeye çalışıyorum. Biri beni kazanacak! Ruh güzelliği, erkek palavrası. Ben fiziki güzelliğe önem veririm" dedi.

2Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 8:01

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saol

http://www.ismailykfanboard.net

3Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 8:24

merve--yk

merve--yk
Gelişmiş YK'Cı

teşekkürler

4Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 9:26

fatoş

fatoş
Yeni Yk'Cı

Önemli değil

5Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 10:52

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Vay ddd:D

Saol Cnm..

http://www.ismailyktv.ile.biz

6Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 12:22

ozgur1903

ozgur1903
BanLı Üye
BanLı Üye

Vuay E öyle zaten bencede ruh güzelliği felan palavra ddd ..
paylaşım için tşkler

http://www.ozgurforum.tk

7Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 15:30

kübra

kübra
Süper YK'Cı

iç güzelliği kadar dış güzelliğide olsun diye her zaman söylüyor zaten 2 özelliği sağlayan birini bulduğu anda evlenecek!

8Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 15:47

bas_gaza

bas_gaza
Süper YK'Cı

fızıkı guselliğe bakıomuş meger isoma baq haha

9Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 15:48

fatoş

fatoş
Yeni Yk'Cı

önemli değil arkadaşlar

10Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 19:03

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

canım benim yaa...
teşekkürler saol

11Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Salı 30 Eyl. 2008 - 19:09

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

paylasim icin tskler sheqer

12Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Çarş. 1 Ekim 2008 - 9:29

yar gitmee

yar gitmee
İyİ YK'Cı

thanks cnm

13Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Çarş. 1 Ekim 2008 - 22:32

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

off ya İsmail senden hiç beklemezdim bu lafı.. sinirli

14Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Paz 12 Ekim 2008 - 13:14

kubii

BanLı Üye
BanLı Üye

Paylasimin icin cok tesekkurler cnm. sheqer

15Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Paz 12 Ekim 2008 - 17:10

gunay yk

gunay yk
Yeni Yk'Cı

ben inanmiyorum ismail kime soylemis bunlari?

16Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Ptsi 13 Ekim 2008 - 13:14

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evt yhaa kime söylemişşş paylaşım için saol......

17Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Çarş. 29 Ekim 2008 - 21:28

cansel yk

cansel yk
BanLı Üye
BanLı Üye

teşekkürler canım paylaşım için

http://www.kanka@ismailyk.com

18Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Cuma 7 Kas. 2008 - 20:05

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

BEN BU SÖZLERİN İSMAİL'E AİT OLDUĞUNU HİÇ SANMIYORUM...BENCE HER İKİ GÜZELLİKTE ÖNEMLİ AMA İSMAİL BUNLARI DEMEZ...YANİ SADECE DIŞ GÜZELLİĞİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEZ...

19Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş C.tesi 8 Kas. 2008 - 14:05

pınar yurtseven

pınar yurtseven
İyİ YK'Cı

seyma-f demiş ki:off ya İsmail senden hiç beklemezdim bu lafı..
katılıom gıcık oldum:@

20Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş C.tesi 8 Kas. 2008 - 19:51

eda_ismailyk

eda_ismailyk
Yeni Yk'Cı

TEŞEKKÜRLER

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkkür

22Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Ptsi 10 Kas. 2008 - 8:07

fatoş

fatoş
Yeni Yk'Cı

evet arkadaşlar programda kendisi öyle dedi

23Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Ptsi 10 Kas. 2008 - 8:13

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

fatoş demiş ki:evet arkadaşlar programda kendisi öyle dedi
dediği doğru Gülümseme

24Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Ptsi 10 Kas. 2008 - 18:11

suatsevda

suatsevda
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar be ismailimin böyle dediğine inanmıyorum.kesin sevenlerin ondan soğutmak için yapılan dedikoulardır.ismailim yapmaz böyle şeyler demez

25Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Empty Geri: Mevsimine Göre Kadın Beğenirmiş Perş. 13 Kas. 2008 - 17:15

nebiye yk

nebiye yk
İyİ YK'Cı

ya palavra bunlar ne diyosunuz ya yk'm öyle demez hem o benden başkasının olamaz kimmi beğeniyomuş hıh!o bana aşık olcak inşallah.görünüme önem veriyosada ben kazançlıyım demek.beni seçer başkası yokkk! aglama aglama aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-