Dünya'nın En Küçük Kızı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Dünya'nın En Küçük Kızı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Dünya'nın En Küçük Kızı

+10
crazy YK cı
asi yk
canimyk
çerkezkızı
DENİZZ
CANIMMMMM58
sevilay
merweyk
eylül evrim
betül yurtseven
14 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Dünya'nın En Küçük Kızı Paz 28 Eyl. 2008 - 21:10

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Hindistan'da yaşayan 15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kız, 27 santimlik boyuyla dünyanın en küçük kızı ünvanını elinde tutuyor. Telegraph gazetesinin haberine göre sadece 5 kilogram ağırlığında olan Amge'de akondroplazi adı verilen bir çeşit cücelik hastalığı bulunuyor.
ŞÖHRETTEN MEMNUN

Nagpur kentinde yaşayan Amge, hastalığından rahatsız olmak bir kenara, durumun yarattığı 'şöhret'ten son derece memnun olduğunu söylüyor.

Gittiği lisede, sınıfın en önünde minyatür bir masası bulunan Amge, 'Küçük olmaktan gurur duyuyorum. Aslında ben de diğer insanlar gibiyim, farklı hissetmiyorum. Bana gösterilen ilgiyi de çok seviyorum' diye konuştu.
EN BÜYÜK HAYALİ AKTRİST OLMAK
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yaşıtları gibi pop müzik dinlemekten ve film izlemekten hoşlandığını söyleyen Amge, en büyük hayalinin bir gün Bollwood'un tanınmış bir aktrisi olmak olduğunu belirtiyor. Amge'nin yakın zamanda Hintli pop şarkıcısı Mika Singh'le birlikte hazırladığı bir pop albümü de var

2Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Paz 5 Ekim 2008 - 20:34

eylül evrim

eylül evrim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok tatlı ya çok şeker sheqer

3Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı C.tesi 18 Ekim 2008 - 10:57

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hehe minyacık..

4Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Ptsi 12 Ocak 2009 - 18:00

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkler ama yanlız çantası onda daha büyük

5Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Ptsi 12 Ocak 2009 - 19:29

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

uyyyyyyyyyy canim benim ya ben hintleri cok severim

6Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Salı 13 Ocak 2009 - 13:13

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica edeim...

7Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Salı 13 Ocak 2009 - 13:26

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

ayyy şuna bakın yha oy oy çok tatlı ya tşkr betülcüm

http://www.ismailykfanboard.net

8Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Salı 13 Ocak 2009 - 13:29

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim canımm...

9Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı C.tesi 17 Ocak 2009 - 14:04

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok ilginç yaaa minicik

10Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Paz 18 Ocak 2009 - 10:30

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

tsklerrrrrrrrrr

11Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Paz 18 Ocak 2009 - 10:37

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim...

12Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Cuma 20 Şub. 2009 - 18:51

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ay canım ne güzel

13Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı C.tesi 21 Şub. 2009 - 14:26

crazy YK cı

crazy YK cı
Süper YK'Cı

ay çok şker

14Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı C.tesi 21 Şub. 2009 - 17:57

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

inanılmaz

http://olumuneykci.blogcu.com

15Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Cuma 27 Şub. 2009 - 20:41

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ayyy çook tatlııııııııııı ddd ddd ddd

16Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Salı 3 Mart 2009 - 17:24

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

allah allah

17Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Çarş. 4 Mart 2009 - 9:58

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sheqer Allah'ım o ne sevimlilik sheqer Paylaşım için teşekkürler...

18Dünya'nın En Küçük Kızı Empty Geri: Dünya'nın En Küçük Kızı Çarş. 4 Mart 2009 - 12:15

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-