Ünlüler Ve Sitemiz Hakkındaki Düşünceleri Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ünlüler Ve Sitemiz Hakkındaki Düşünceleri Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ünlüler Ve Sitemiz Hakkındaki Düşünceleri

+2
yeşilli
ESRA YK
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

reha muhtar
ismailykfanboard.neti ilk keşfettiğimde ateş hattını sunuyodum
ve bütün konularımı burdan seçioyodum daha sonra kendimi
biraz fazla kaptırdım olsa gerek bi kaç programa çıkamadım foruma
daldığım için kanaldan kovuldum ama iyiki kovulmuşum artık bütün
günümü ismailykfanboard.net de geçiriyorum teşekkürler ismailykfanboard.net her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan

hülya avşar
kayanın beni aldattığını ismailykfanboard.net den öğrendim
1sene önce tesadüfen girdiğim siteye şimdi müpdela oldum
iyi kide ismailykfanboard.neti Katılmışım yoksa kaya beni aldatmaya devam edecekti magazinde de ismailykfanboard.net 1 numara artık ismailykfanboard.net hayatımın
büyük bir kısmını kaplıo

ibrahim Tatlıses
bakııııın sizlere sesleniyorummm ey vicdansız insafsız insanlarrrr
ibrahim tatlısess kimseye eyvallah demezzzz ibrahim tatlısesismailykfanboard.net e giriyosa bu dogrudur
ismailykfanboard.net aslaaa sizlerin oyunlarıyla yıkılmaz önce Allah'a sonra halkımıza güveniyorum ismailykfanboard.net in karşısınaaa bir sürü site koyuyosunuzz ama evelallah bi yine açık ara öndeeeyizzzz sanaa sesleniyorummm
eyyy vatandaşşşşş ne diye halaaaa ismailykfanboard.net e üye olmadın Allah cezanızı verecek

mustafa topaloğlu :
ismailykfanboard.net güzeldir zaten güzel olmasa aşk olmaz aşklar çok faydalı bişeydir
portakalda faydalıdır o zaman portakal aşkmıdır
Allah kimseyi aşksız bırakmasın damlaya damlaya ismailykfanboard.net olur

Kuşum Aydın :
efendiiiiiim Allaaaamaaaa binn şükürrrrrrr bendee girdim ismailykfanboard.net te neeee varrr neee yokkkk
baktımmm birazzzz vallaahhiii çok faydalı bi siteeeee herkeeesss tafsiyeee ediyoddduuu sonunda bende
tanıştımmm tüliinle canerriii de getireeceeemm burayaaa evlendirrrceeemm sonundaaa onları ismailykfanboard.net sayesinDeeeeeee

süleyman demirel
sevgiliii vatandaşşlarım artık ülkeyii yönetmekk daha da kolaylaştıı tabikide
şimdi vatandaşşş ne seviyoor ne sevmiyorrr hükümetimizzzz giriyor ismailykfanboard.net ordaa halkın sesini
duyuyorrrr onaa göre icraatlarını yapıyorlarrr ..... bizim zamanımızda böleeemiydiiismailykfanboard.net vaaardıdaa bizzmi
giirmedik nazmiyee bile bağımlısı oldu çıkamıyoo binealeyhismailykfanboard.net politika açısından da
fevkalade faydalı bi sitedir bu arada gapp projeside benimdirrr

Bülent abla
efenimm yüce Allah-ü tealaanın bana bahşettiği şu nacizane can-ım ile boş zamanlarımda
internet diye tabiiir edilen alanda bilgi paylaşımlarının yapıldığı çok muhteremismailykfanboard.net ailesine
bendenizde katılmış bulunmaktayım bu paylaşımları yapanları tevazu ve telafile tebrik eder
zat-i muhteremismailykfanboard.net ailesine başarılarını ve saadetlerini dilemeyi borç bilirim efenim
gerçekteen çoooook başarılııı aaaaaaa-aaaaaaaaa

ddd:D:D

http://www.ismailyktv.ile.biz

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tabiii çok güzeldir bizim sitemiz adminlerimiz saolsun teşekkürler esra bu arada iyiyki varsınız ve iyiki bu sitenin başındasınız......

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

gerçekten çok doğru söylemiş ünlüler
saol canım çok teşekkürler

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

yeşilli demiş ki:tabiii çok güzeldir bizim sitemiz adminlerimiz saolsun teşekkürler esra bu arada iyiyki varsınız ve iyiki bu sitenin başındasınız......

Saol Canım ;)

Rica ederim ddd

BİR NUMARA FANBOARD BİR NUMARA ddd

http://www.ismailyktv.ile.biz

(wWw__AhMeTK)

(wWw__AhMeTK)
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Süper

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye