''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..''

+3
**korkusuz_61**
prenses yk
ESRA YK
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Empty ''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Salı 3 Haz. 2008 - 8:22

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Kız arkadaşınız var mı?
Yok o yüzden de çok mutluyum, rahatım. Kız arkadaşım olduğu zaman her şeyi daha çok kafaya takıyorum, işimi rahat yapamıyorum.

* Neleri takıyorsunuz?
Onun bana güvenmemesini. Düşünün çok iş yapıyorsunuz, bazen stresli oluyorsunuz, kafanızı yoruyorsunuz. O mesaj atıyor, telefon açıyor: "Neredeydin, neden gelmedin, kim bilir neredeydin?" Bu insanın zoruna gidiyor. Biz çalışalım, sen orda bacak bacak üstüne otur, televizyon izle... Ohh... Sonra 'Neden gelmedin, nereye gittin?' Eğer güvenmiyorsan kal orada.

* Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Uzun, güzel bir ilişkim oldu ama 22 yaşındaydım evlenmeyi düşünmedim. Güvendiğim biri olursa, hem iç güzelliği hem dış güzelliğiyle seversem o zaman evlenirim. Sadece iç güzellik yetmez, yalan sölemeyeyim. Bulursam evlenirim. 'Hayranlarım benden vazgeçer' demem... Albüm güzelse yine alırlar.

:dil Rahat

http://www.ismailyktv.ile.biz

2''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Empty Geri: ''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Salı 3 Haz. 2008 - 8:40

prenses yk

Yeni Yk'Cı

teşekürler ama bu röpörtajlar nerde yapılmış???

3''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Empty Geri: ''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Salı 3 Haz. 2008 - 9:22

**korkusuz_61**

**korkusuz_61**
İyİ YK'Cı

evet bend emerak ettim..........

4''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Empty Geri: ''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Salı 3 Haz. 2008 - 14:13

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ne güzel röportaj bu acaba nerden alınmış ya dediniz gibibilen varsa yassın arkadaşlar

5''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Empty Geri: ''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Salı 3 Haz. 2008 - 16:08

bas_gaza

bas_gaza
Süper YK'Cı

süpper saolasın

6''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Empty Geri: ''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Salı 3 Haz. 2008 - 16:41

_zehra_yk

İyİ YK'Cı

tesekkürler gercekten cok güzel bir röportaj

7''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Empty Geri: ''Güvensizlik Zoruma Gidiyor..'' Çarş. 4 Haz. 2008 - 4:22

ismailykgirl

Gelişmiş YK'Cı

bakk isoo ya ddd off yerimm, tsk ederim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]