ARKADAŞLAR BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN :bravoHEPİNİZİN BAYRAMI MÜMAREK OLSUN. İSMAİL ABİ SENİNDE İSMAİL YK BAYRAMIN 1. GÜNÜ ÇARKIFELEKTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE D
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
yk_gold demiş ki:orda bende olmak ısterdım ah keşke ama ne bu ya resmen abluka altına almışlar ismail orda bogulmuş sankı ya onun yerınde olmak ıstemezdım dogrusu acaba bır sanatcıyı bukadar sıkıştırmak dogrumu galıba bazen aşırıya kacıyoruz bazen sevgı konusunda onu cok sevıyorum ama her halde orda olsam bıle bu kadar sevgı gostermezdım gosteremezdım her halde nese resımler bır harıka paylaşım ıcn tşk arkadaşım emegınıze saglık tşk
YıLdIz demiş ki:
İsmail bogulacaksa sevgimizden boguLSun kardeş..Resimler harika Devamınıda BekLeriz EsRa'cıMM =)
xxesaretxx demiş ki:süpersiniz yani ahhh eskiden bizde böyleydik ama şimdi yalan olduk neyse tebrikler esra kardeşim 4 ay sonra görüşrüz yeahhhhh
burak-yk demiş ki:arkadaşım ismail abinin menajeri sayın savaş aksoylunun talimatı var o yüzden araçla ilgili herhangi bir bilgi verilmiyor....
hımm anladımİLAYDA demiş ki:DJ_ÇILGIN demiş ki:herşey için teşekkürlerde neden arabanın plakasını gizlediniz anlayamadım ?
Arabanın Plakasını ben Mühürledim..
niye mühürledin plakayıDJ_ÇILGIN demiş ki:hımm anladımİLAYDA demiş ki:DJ_ÇILGIN demiş ki:herşey için teşekkürlerde neden arabanın plakasını gizlediniz anlayamadım ?
Arabanın Plakasını ben Mühürledim..
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Kamera Arkası Görüntüler » # Kamera Arkası [T.V Programları] » İsmaiL Yk Seda Sayan Kamera Arkası Resimleri..[25.09.2008]
Similar topics