İşte Albümleri En Çok Satanlar! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İşte Albümleri En Çok Satanlar! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İşte Albümleri En Çok Satanlar!

+9
**ŞeYmA**
kralice88
hazalım
mekflay_ferdi
lazibere53
GüL YK
ÖzLEm İsMaİL YK
betül yurtseven
ESRA YK
13 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty İşte Albümleri En Çok Satanlar! Salı 23 Eyl. 2008 - 6:18

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Serdar Ortaç, İsmail YK ve Ferhat Göçer, albüm satışlarında olduğu gibi dijital ortamdaki satışlarda da kıyasıya yarışıyor.

İsmail YK'nın Bas Gaza şarkısı ise tıklanma rekoru kırıyor.

Son üç yıldır Müzik Oscarları olarak adlandırılan MÜYAP'ın satış listesinde ilk 3 sırayı paylaşan üç sanatçının rekabeti bu yıl da aynı hızla devam ediyor. Hem, kaset ve CD, hem dijital satışlarda zirveyi paylaşan üç sanatçı, şarkılarıyla adeta para basıyorlar. İsmail YK'nın 'Bas Gaza' ile 'Yar Gitme' adlı şarkıları dijital ortamda en çok satın alınan şarkıların başında geliyor.

Onu Ferhat Göçer'in 'Biri Bana Gelsin'i ve 'Bizim Şarkımız' isimli şarkıları izliyor. Yeni albümünü Temmuz ayının başında çıkartan Serdar Ortaç ise 'Şeytan' ve 'Ayrılmam' isimli şarkılarıyla, diğer iki sanatçıyla birlikte zirveye ortak oluyor. MÜYAP'ın sıralamasında geçen yıl Ferhat Göçer birinci olmuş, 2006 senesinde ise İsmail YK birincilik, Serdar Ortaç ise ikincilik kürsüsüne çıkarken, Ferhat Göçer onları takip etmişti.

BİZ DİJİTALİZ

Öte yandan korsan satışların önlenememesi nedeniyle bazı sanatçılar, çalışmalarını sadece dijital ortamda satışa çıkarma kararı aldılar. Hadise, Yonca Lodi, Sibel Tüzün, Cem Özkan ve Saro yeni şarkılarını sadece internet üzerinden satıyor. Sibel Tüzün'ün 'Aç Telefonu' isimli şarkısı ile Yonca Lodi'nin 'Yeter' internette en çok satılan şarkılar listesinde üst sıralarda bulunuyor.

KAYNAK:

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyktv.ile.biz

2İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Salı 23 Eyl. 2008 - 9:54

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tabiki ismailim 1. olmayacakta kim olacak...
teşekkürler saol esra

3İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Salı 23 Eyl. 2008 - 10:32

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

betül yurtseven demiş ki:tabiki ismailim 1. olmayacakta kim olacak...
teşekkürler saol esra
Evet yani teşkürler esra sheqer

http://www.ismailykfanboard.net

4İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Salı 23 Eyl. 2008 - 11:39

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

betül yurtseven demiş ki:tabiki ismailim 1. olmayacakta kim olacak...
teşekkürler saol esra

katılıyorum sheqer teşekkürler esracım

5İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Çarş. 24 Eyl. 2008 - 11:47

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

paylasım ıcın sagol esra

http://www.ismailyk fanboard.net

mekflay_ferdi

mekflay_ferdi
İyİ YK'Cı

baba alem buysa kral biziz saol be ismail abim hiç yüsümüzü kara çıkartmıyon hep başımız dik geziyoruz

7İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Ptsi 29 Eyl. 2008 - 16:42

hazalım

hazalım
Yeni Yk'Cı

teşekürler

8İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Perş. 25 Ara. 2008 - 15:59

kralice88

kralice88
Yeni Yk'Cı

ehh ben askimla gurur duyuyorum..... o gecede sana dedigim gibi basarilarinin devmani diliyorum bitanem seni cok seviyorum..... canimin ici sen benim herseyimsin ve herseyin en iyilerine ve en güzellerine layiksin bitanesi..... <3
deliler gibi asigim sana ddd

esracim paylasim icin tesekkürler Gülümseme ismailim bunu sonuna kadar hak etti ve bileginin hakkiyla birinciligi aldi Gülümseme)

9İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Perş. 25 Ara. 2008 - 16:54

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

haber için tesekkürler ...

10İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Perş. 25 Ara. 2008 - 16:55

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

tşkkürler esra

11İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Cuma 26 Ara. 2008 - 17:47

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

kimse farkında diil ama asıl olay bi kaç yıl sora olcakk

12İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Cuma 26 Ara. 2008 - 21:36

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

tsklerrrrrrrr

http://www.ismailykfanboard.net

13İşte Albümleri En Çok Satanlar! Empty Geri: İşte Albümleri En Çok Satanlar! Cuma 26 Ara. 2008 - 22:54

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Sasirilacak birsey yok ismaiL yk her zaman 1.ci oLmayi hak ediyor Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-