arkadaşlar kapağın yk mız olmaması üzerine trendy yayın yönetmenine bi mail attım ve biraz oncede cevp geldi..belki bileniniz vardır ama ben solemiş olayım..geçen hafta tan ve hayko nun aday olduğu ankette tanın son anda one geçmesine karşılık hayko kapak olmuştu..çünkü solediğim gibi son anda öne geçilmişti..dergi baskıya gittikten sonra yani..bu haftada ismailimizin 1.olmasına rağmen tana haksızlık olmaması gerekçesiyle yani bence bu hafta kapak tan oldu..ama yinede bana gelen cvp ıda sizle paylaşmak istedim..BUYRUN..
Canım benim;
Bu durumu köşe yazımda da açıklayacağım. Ama öncelik senin olsun.
Bu internet öyle bir şey ki; neredeyse her saniye sonuç değişiyior.
Biz dergiyi hazırlayıp matbaaya sunduğumuz sırada oylamada
Hayko önde gidiyordu. Biz dergiyi hazırladık, bastık. Sonuçlara bi baktık
Tan birinci! Şok, şok, şok... Sonraki hafta Tan'ı kapak yaptık. Bu kez İsmail önde gidiyor.
Derginin yapım aşaması ve internet ortamı birbirini zamanlama açısından tutmuyor.
Bu yüzden kuşum olaylar böyle gelişti. Zaten en kısa sürede "Kapak şu mu olsun" yerine "Kapakta kimi görmek
istersin" cümlesi yer alacak. İnşallah durumu izah edebilmişimdir hayatım.
Seni çok öpüyorum.
Pınar..
ve bende bunun üzerine tekrar bi mail atarak gelecek hafta için kapak olup olmayacağını yada oy vermemiz gerekip gerekmediğini sordum..cvp mı..İŞTE..
İsmail biraz yoğunmuş ama bir iki hafta içinde hemen bir röp ayarlayacağım. Hiç merak etme.
Haftaya değil ama ondan sonraki bir, iki hafta içinde kapağımız İsmail olacak. Bunun için de elimden
geleni yapacağım. İnternette sonuçların kısa sürede değişmesi bizi çok ama çok zorladı.
Çünkü dergi matbaaya gidince bizden çıkmış oluyor ve artık hiçbir şeyi değiştiremiyoruz.
Ama internette de oylama devam ettiğinden zor durumda kalan biz oluyoruz. Bunu telafi
edeceğim. Canım benim ilgin için çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle...
Pınar....
biraz uzun oldu arkadaşlar ama napalımm
Canım benim;
Bu durumu köşe yazımda da açıklayacağım. Ama öncelik senin olsun.
Bu internet öyle bir şey ki; neredeyse her saniye sonuç değişiyior.
Biz dergiyi hazırlayıp matbaaya sunduğumuz sırada oylamada
Hayko önde gidiyordu. Biz dergiyi hazırladık, bastık. Sonuçlara bi baktık
Tan birinci! Şok, şok, şok... Sonraki hafta Tan'ı kapak yaptık. Bu kez İsmail önde gidiyor.
Derginin yapım aşaması ve internet ortamı birbirini zamanlama açısından tutmuyor.
Bu yüzden kuşum olaylar böyle gelişti. Zaten en kısa sürede "Kapak şu mu olsun" yerine "Kapakta kimi görmek
istersin" cümlesi yer alacak. İnşallah durumu izah edebilmişimdir hayatım.
Seni çok öpüyorum.
Pınar..
ve bende bunun üzerine tekrar bi mail atarak gelecek hafta için kapak olup olmayacağını yada oy vermemiz gerekip gerekmediğini sordum..cvp mı..İŞTE..
İsmail biraz yoğunmuş ama bir iki hafta içinde hemen bir röp ayarlayacağım. Hiç merak etme.
Haftaya değil ama ondan sonraki bir, iki hafta içinde kapağımız İsmail olacak. Bunun için de elimden
geleni yapacağım. İnternette sonuçların kısa sürede değişmesi bizi çok ama çok zorladı.
Çünkü dergi matbaaya gidince bizden çıkmış oluyor ve artık hiçbir şeyi değiştiremiyoruz.
Ama internette de oylama devam ettiğinden zor durumda kalan biz oluyoruz. Bunu telafi
edeceğim. Canım benim ilgin için çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle...
Pınar....
biraz uzun oldu arkadaşlar ama napalımm