Büyük Aşk Bitti mi? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Büyük Aşk Bitti mi? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Büyük Aşk Bitti mi?

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Büyük Aşk Bitti mi? Empty Büyük Aşk Bitti mi? Ptsi 22 Eyl. 2008 - 11:18

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Evlilikle noktalanması beklenen Bergüzar Korel-Tan Sağtürk ilişkisi aniden bitti.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu ay başında Kelebek'e verdiği röportajda Bergüzar Korel'le 2009'a evli olarak girmeyi planladıklarını belirten Tan Sağtürk, sevgilisiyle yollarını ayırdıklarını söyledi. Ani ayrılığın ardından magazin kulislerinde Tan Sağtürk'ün geçtiğimiz haftalarda Fatoş Kabasakal ile birlikte görüntülenmesinin yattığı söylendi. Ayrılığın Fatoş Kabasakal'la ilgisinin olmadığını söyleyen Tan Sağtürk, şu açıklamayı yaptı: "Bergüzar'la ayrıldığımız doğrudur. Ama bu benden kaynaklanan bir ayrılık değildir. Çünkü geçtiğimiz günlerde 'Fatoş Kabasakal ile sabaha kadar eğlendi' diye bir haber çıktı. Bununla uzaktan yakından alakası yok. Fatoş ile sadece dizi setinin yemeğine gitmiştik, o kadar. Bu sebepten ayrılmadık. Bergüzar ile ilişkimizin bitmesinin sebebi iki gün önce aramızda çok istisnai bir durum gelişti ama ne olduğunu asla açıklamayacağım. Ben iki yıl süren bu ilşki içinde hep sağlam ve dik durmaya çalıştım. Zaten Bergüzar'ın da bana söylediği 'Sen her zaman mükemmeldin Tan' cümlesidir. Hem ona hem de kendime mutluluklar dilerim. Biz karşılıklı konuşarak saygı çerçevesini aşmadan ilişkimizi noktaladık." dedi.

"Sen her zaman mükemmeldin Tan" diyerek ilişkiyi noktalayan Bergüzar Korel, Tan Sağtürk'le birlikte yaşadığı evden ayrıldı.

2Büyük Aşk Bitti mi? Empty Geri: Büyük Aşk Bitti mi? Ptsi 22 Eyl. 2008 - 13:31

Yaz Yağmuru

Yaz Yağmuru
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Teşekkürler Gül Emeğine Sağlık.... Gülümseme

3Büyük Aşk Bitti mi? Empty Geri: Büyük Aşk Bitti mi? Ptsi 22 Eyl. 2008 - 17:23

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim hasan Gülümseme