Sayın Arkadaşlar Sizce (Sie) Lafı Bir Küfürmüdür..
Görecez İlayda Hanım
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
(wWw__AhMeTK) demiş ki:Sayın Arkadaşlar Sizce (Sie) Lafı Bir Küfürmüdür..Görecez İlayda Hanım
(wWw__AhMeTK) demiş ki:Tabikide Kükür Anlamına Girer Değilmi Arkadaşlar
Haklı Değilmiyim Erkekler Neredesiniz
Nerde Bu Millet Nerde Bu Devlet ...
Ben Kimseyi Çekemem'ki BurayaİLAYDA demiş ki:Ahmet çek bütün Erkekleri kendine
Sie lafı küfür olsa Şuan sitede böyle bi konu Olmazdı
(wWw__AhMeTK) demiş ki:Ben Kimseyi Çekemem'ki BurayaİLAYDA demiş ki:Ahmet çek bütün Erkekleri kendine
İsteyen Yorumunu Yazıyor
Herkez İstediği Gibi Yorum Yazabilir .. İLAYDA Hanım..
FATİH_YK demiş ki:(wWw__AhMeTK) demiş ki:Ben Kimseyi Çekemem'ki BurayaİLAYDA demiş ki:Ahmet çek bütün Erkekleri kendine
İsteyen Yorumunu Yazıyor
Herkez İstediği Gibi Yorum Yazabilir .. İLAYDA Hanım..
Kanka yıldız burayı okur oda bize hak verecek kafanı yorma..
Bence Saçma O zaman Herkez Sana Sie Desin Sana YerineCANISI demiş ki:BENCE KÜFÜR DEĞİLDİR (SİE) DEMEK SANA DEMEK ANLAMINA GELİR...BEN ARKANDAYIM İLAYDA...
CANISI demiş ki:BENCE KÜFÜR DEĞİLDİR (SİE) DEMEK SANA DEMEK ANLAMINA GELİR...BEN ARKANDAYIM İLAYDA...
FATİH_YK demiş ki:CANISI demiş ki:BENCE KÜFÜR DEĞİLDİR (SİE) DEMEK SANA DEMEK ANLAMINA GELİR...BEN ARKANDAYIM İLAYDA...
Bukadar eminsin yani canısı ozaman dün yıldız üyenin birini banladı sonra sie lan dedi bu sanamı demek oluyo allah aşkına biraz düşünerek yazın yorumunuzu..
CANISI demiş ki:ya bizim ordakiler sanane yerine siyene derler...ondan dolayı sana dedim...ahmet açıklamasını yaptı bana tşkrler ahmet..tamam siz haklısınız küfürdür...
CANISI demiş ki:ben öyle konuşmadım şimdiye kadar yani urfalılar gibi...siene kelimesini sevmem zaten..ne o ya türkçeden uzak...ama yinede tşkrler ahmet hem açıklama yaptığın için hemde bu soru için...
CANISI demiş ki:ben yüksel fatih abi bunu hatırlatmak isterim...sonuçta konu açmış arkadaşımız tabiki tşkr ederim...
CANISI demiş ki:rica ederim fatih abi ama beni çok kırıyosun...
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics