Anne Oğul Evlenmiş!!!! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Anne Oğul Evlenmiş!!!! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Anne Oğul Evlenmiş!!!!

+31
ela
ykkolık burcu
canimyk
DENİZZ
yalancıyarim
RIDVAN-YK58
son ykcıyım
CANIMMMMM58
SoundTracK
asi yk
Mavi_Kiyamet
**MyMyMy**
damla_yk
''İsMaiL CooL''
tako
rebeL qirL
armaganyk
naciye_yk
YEŞİLİM
MELTEM-İSMAİL
esmer seni seviyor
lazibere53
ÖzLEm İsMaİL YK
merweyk
çerkezkızı
(wWw__AhMeTK)
BiRGüL_YK54
betül_yk
hülyam_22
GüL YK
betül yurtseven
35 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Anne Oğul Evlenmiş!!!! Cuma 12 Eyl. 2008 - 13:58

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu.
" Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik."

2Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Cuma 12 Eyl. 2008 - 14:02

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

yuhhh yani bu kadarına da pes ne insanlar var gerçekten Allah akıl fikir versin...saol canım

3Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Cuma 12 Eyl. 2008 - 14:05

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

evet abla daha neler görecez bakalım..rica ederim abla

4Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! C.tesi 13 Eyl. 2008 - 10:56

hülyam_22

hülyam_22
İyİ YK'Cı

ya öz oğlumuymuş inanamadım yaa nasıl oğluna karşı duyguları değişir yaa oğlu annesine nasıl o gözle bakar söylesenize nereye el sallıycaz

http://www.ykm96.3forum.biz

5Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Salı 16 Eyl. 2008 - 15:06

betül_yk

betül_yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayhh inanmıorm nasıl olur böle bişi,insanlar kafayı yemişler wala..

6Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Salı 16 Eyl. 2008 - 15:42

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yuhhh yani bu kadarıda olmazz böyle bişi olurmmu yhaa allah onlara akıl fikir versin nediyelim başka. . .saol cnm

http://www.ismailykfanboard.net

7Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Salı 16 Eyl. 2008 - 22:36

(wWw__AhMeTK)

(wWw__AhMeTK)
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Komedi ... Gülümseme

8Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Cuma 19 Eyl. 2008 - 13:42

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yuh yani daha neler allah akıl fikir versin
sağol paylaşımın için cnm

9Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Salı 23 Eyl. 2008 - 9:28

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

gerçekten yuhhhh yanii... daha dicek bişy bulamıyorum..

10Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Salı 23 Eyl. 2008 - 20:24

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

İyi etmişiniz ne güzel anne oğul çocuklarınız olur bakarsınız artık haha

11Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Çarş. 24 Eyl. 2008 - 20:42

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

bence de komdı cok yanlız bırsey olmaz yanıboyle bır sey paylasım ıcın sagol betul

http://www.ismailyk fanboard.net

12Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Perş. 25 Eyl. 2008 - 14:30

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim...

13Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Cuma 26 Eyl. 2008 - 10:22

esmer seni seviyor

esmer seni seviyor
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

GüL YK demiş ki:yuhhh yani bu kadarına da pes ne insanlar var gerçekten Allah akıl fikir versin...saol canım

valla gül ablama katılıyorum sözleri çok haklı

14Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Paz 28 Eyl. 2008 - 16:55

MELTEM-İSMAİL

MELTEM-İSMAİL
İyİ YK'Cı

bencede yuh yaniii

15Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Çarş. 29 Ekim 2008 - 15:41

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yuh ya boyle bısey olabılırmı cok sacma ınsanlık nereye gıdıyo boyle allah akıl fıkır versın herkese

16Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Salı 18 Kas. 2008 - 17:12

naciye_yk

naciye_yk
Gelişmiş YK'Cı

pes diyorum başka bişide demiyorum çünkü diyecek laf bulamıorum
allah allah daha neler duycaz yarabbim akılma mükayit ol bnm
tşkler cnm bu arada bu haber için

17Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Çarş. 19 Kas. 2008 - 12:46

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim canım

18Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Çarş. 19 Kas. 2008 - 17:54

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

tas yagacak basımıza daha tas ne bu ya sinirli

19Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Çarş. 19 Kas. 2008 - 18:49

rebeL qirL

rebeL qirL
BanLı Üye
BanLı Üye

ayhh bunee !!
ALLAH ım sen koRu ;)

20Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Salı 25 Kas. 2008 - 16:29

tako

tako
Yeni Yk'Cı

kıyamet yakın sonu gelio dünyanın herhalde bn tırstım bu haberi duyunca

21Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Çarş. 26 Kas. 2008 - 11:55

''İsMaiL CooL''

''İsMaiL CooL''
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

Allah akıl fikir versin diyom başka bişi demiom

http://www.ismailyk.all-up.com

22Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Paz 7 Ara. 2008 - 17:31

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

GüL YK demiş ki:yuhhh yani bu kadarına da pes ne insanlar var gerçekten Allah akıl fikir versin...saol canım
aynen öyle yha........ne tuhaf Nee

23Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Paz 14 Ara. 2008 - 6:46

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim...

24Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Ptsi 15 Ara. 2008 - 20:28

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

betül_yk demiş ki:ayhh inanmıorm nasıl olur böle bişi,insanlar kafayı yemişler wala..
kesin.....

25Anne Oğul Evlenmiş!!!! Empty Geri: Anne Oğul Evlenmiş!!!! Ptsi 15 Ara. 2008 - 20:32

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

böyLe duygumu oLur ya.... Allah sizi nasiL biLiyorsa öyLe yapsin ya... ReziLLer...Yazik be utanin kendinizden sinirli

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-

» Anne
» Anne