Dahi Bebek Uzaylı mı? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Dahi Bebek Uzaylı mı? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Dahi Bebek Uzaylı mı?

+6
merweyk
çerkezkızı
eylül evrim
hülyam_22
GüL YK
betül yurtseven
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Dahi Bebek Uzaylı mı? Cuma 12 Eyl. 2008 - 13:23

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Akıl hastası olan Helen önce "Ben kimseyle, hiç bir erkekle yatmadım" diyordu. Ancak, karnında bir çocuk vardı ve kısa bir süre sonra da doğum yaptı. Doktorlar, bebeği gördüklerinde gözleri fal taşı gibi açılmıştı. Doktorların yarı akıllı diye nitelendirdiği Helen Chaldwood, ailesinin zorlaması yolu ile yatırıldığı hastanede ortalığı birbirine katıyordu. " . Bırakın beni, ben hamile falan değilim. Bugüne kadar elime erkek eli bile değmedi" diye bağırıyordu. Oysa röntgen filmlerinde karnında bir kız çocuk taşıdığı net bir biçimde görülüyordu.

Ailesi Helenin her çılgınlığına alışmıştı artık. Genç ve güzel kızlarının beyninde çocukluğundan beri büyüyen ve de bir türlü engellenemeyen bir ur vardı. Bu ur, genç kızın beynine baskı yapıyordu ve onun ara sıra dengesiz hareketler yapmasına neden oluyordu. Ailesi Helenin hamileliği konusunda ise "Kim bilir hangi delilik nöbetinde bir erkekle beraber oldu da hamile kaldı" diye düşünüyordu. Ancak Helennin hamileliği altıncı ayında ortaya çıkmıştı ve doktorlar "Bu çocuk alınmaz, Helen doğum . yapmak zorunda " demişlerdi. En sonunda Helen, babası bilinmeyen bu çocuğunu doğurdu. Bebeği, dünya tatlısı bir kız çocuğuydu, saçları alışılmadık biçimde parlak sarı, cildi güneşte yanmış gibi turuncu renkteydi. Doktorlar, bu kadar gür saçlı doğmuş bir bebeği ilk defa görüyorlardı. Doğumdan itibaren hepsi şaşkın bir ifade ile birbirine bakmışlardı. Ancak . gerçekte şaşırtıcı olaylar dizisi, Liza ismi verilen güzel bebeğin büyümeye başlamasıyla gelişti.

Liza, bilim adamlarını dahi hayrete düşürecek kadar akıllıydı. Çok az konuşuyordu, ancak konuştuğu zaman ise bütün söyledikleriyle ortalığı karıştırıyordu. Bir bilim adamı, Liza beş yaşına geldiğinde şunları söylüyordu. "Bu kızın şu andaki beyninde bulunan bilgi, bizim . kafamızda yoktur, korkunç bir matematik, fizik, astronomi, kimya bilgisi var. Onun söylediği pek çok şeyi anlamakta güçlük çekiyoruz. Bu kızın babası ise büyük olasılıkla bir uzaylı. Evet kesinlikle, bu kız dünyamıza uzaydan gelmiş bir yaratığın kızı olmalı."

2Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Cuma 12 Eyl. 2008 - 13:32

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ayy inanmıyorum yaa çok ilginç Nee teşekkürler canım

3Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Cuma 12 Eyl. 2008 - 13:36

hülyam_22

hülyam_22
İyİ YK'Cı

ayy kızdaki şans işte bize böyle şans vurmazki alsın babası götürsün vallahi çok kıskandım bu projeye filan gerek kalmaz bu dünyanın oluşumunu çözer demek uzaylılar bu kadar akıllı vahhhh beeee....

http://www.ykm96.3forum.biz

4Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Cuma 12 Eyl. 2008 - 13:37

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim...

5Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Paz 14 Eyl. 2008 - 13:39

eylül evrim

eylül evrim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

GüL YK demiş ki:ayy inanmıyorum yaa çok ilginç Nee teşekkürler canım

6Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Cuma 19 Eyl. 2008 - 13:49

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet gerçektende ilginç sağol paylaşımın için

7Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Salı 23 Eyl. 2008 - 9:22

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy çok ilginç.. hehe babası uzaylımı kızın şimdk..

8Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Paz 28 Eyl. 2008 - 17:22

MELTEM-İSMAİL

MELTEM-İSMAİL
İyİ YK'Cı

sağol paylaşımın için çok ilginç yaa Dağınık

9Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Paz 7 Ara. 2008 - 10:22

''İsMaiL CooL''

''İsMaiL CooL''
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

Nee iLgİnç tEşEkkÜRlerR Nee

http://www.ismailyk.all-up.com

10Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Paz 7 Ara. 2008 - 16:58

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

allah allah sen nelere kadirsin Nee

11Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Paz 14 Ara. 2008 - 6:48

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim...

12Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Paz 14 Ara. 2008 - 13:08

m@rii

m@rii
BanLı Üye
BanLı Üye

GüL YK demiş ki:ayy inanmıyorum yaa çok ilginç Nee teşekkürler canım

13Dahi Bebek Uzaylı mı? Empty Geri: Dahi Bebek Uzaylı mı? Paz 14 Ara. 2008 - 14:11

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica ederim...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Bebek....
» Bebek