Mehmetçiğin Yıkıldığı An Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Mehmetçiğin Yıkıldığı An Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mehmetçiğin Yıkıldığı An

+3
(wWw__AhMeTK)
yeşilli
çerkezkızı
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Mehmetçiğin Yıkıldığı An Empty Mehmetçiğin Yıkıldığı An Salı 9 Eyl. 2008 - 12:14

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mehmetçiğin yıkıldığı an!

Pusuda ağır yaralanan arkadaşlarını sırtlayıp hastaneye getirdiler ama...

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, omuz omuza vatan borcu ödüyorlardı...
Birbirlerine annelik, babalık, kardeşlik ediyor, aynı karavanaya kaşık sallayıp, aynı koğuşta uyuyorlardı...
Memleket özlemini, geride bıraktıkları sevgililere olan hasreti, gelecek umutlarını paylaşırken, hainlerin peşinden, dağları geziyorlardı adım adım...
Dün gece de birlikte çıkmışlardı devriye vazifelerine...
Kayalıklardan geçmiş, tepeleri aşmış vukuatsız dönüyorlardı ki birliklerine, Pilavtepe'de düştüler kalleşlerin hain tuzağına...
Gece namlu alevleriyle aydınlandı, sessizlik yerini büyük bir uğultuya bıraktı...
Açılan ilk ateşte toprağa düştü içlerinden birisi; er Ali Yüksel... Henüz 45 günlük 'Mehmetçik', Ali Yüksel...
Bir yandan hainlere karşılık verirken arkadaşlarındaydı akılları...
Zaman akıp geçti; PKK'lı hainler arkalarına bakmadan kaçarken, onlar Ali'yi kucaklayıp hastaneye koşuyordu...
Karakoçan'a indirdiler önce Ali'yi; sonra bir ambulansla hastaneye yetiştirdiler, ama....
Olmadı; şehit oldu 45 günlük 'Mehmetçik' Ali...
Ve ellerinde Ali'nin kanıyla çöküp kaldı, dağların yıkamadığı can yoldaşı arkadaşları...

2Mehmetçiğin Yıkıldığı An Empty Geri: Mehmetçiğin Yıkıldığı An Salı 9 Eyl. 2008 - 12:17

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aglama aglama aglama allah yardım etsin askerlerimize hüzünlendim bak şimdi aglama haber için tşk kızz

3Mehmetçiğin Yıkıldığı An Empty Geri: Mehmetçiğin Yıkıldığı An Çarş. 10 Eyl. 2008 - 9:19

(wWw__AhMeTK)

(wWw__AhMeTK)
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Ya Sözün Bittiği Yer Burası Zaten Daha Ne Diye Biliriz Kii aglamaaglama

Allahtan rahmet Ailelerinede Sabır Diliyoruz

Mekanı Cennet olmuştur İnş Şehidimizin aglama

4Mehmetçiğin Yıkıldığı An Empty Geri: Mehmetçiğin Yıkıldığı An Çarş. 10 Eyl. 2008 - 9:33

CANISI

CANISI
Yeni Yk'Cı

MEKANLARI CENNETTİR ONLARIN.ŞEHİTLER ÖLMEZ...

5Mehmetçiğin Yıkıldığı An Empty Geri: Mehmetçiğin Yıkıldığı An Perş. 11 Eyl. 2008 - 20:35

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

sizin ayanızın altına kurban oluyum allahtan rahmet diliyorum bekle beni
hakkari şırnak şemdinli

6Mehmetçiğin Yıkıldığı An Empty Geri: Mehmetçiğin Yıkıldığı An Cuma 12 Eyl. 2008 - 13:05

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

üzüldüm ya.yazık aglama allah rahmet eylesin...

http://www.ismailykfanboard.net

7Mehmetçiğin Yıkıldığı An Empty Geri: Mehmetçiğin Yıkıldığı An Salı 4 Kas. 2008 - 5:21

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

allah rahmet eglesin mekanlari cennet olsun allah ailelerine sabir versin yaa aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]