Bu Ne Sevgi deniz Kız yoksa bunları senmi doğurdun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
aynen wallahiFATİH_YK demiş ki:Deniz arkilerinle birbirine nekadar çok benziyonuz ikizin olmasın bunlar yoksa senin
gül yk demiş ki:canım benim ne kadar da tatlı yerim seni kıss
*özlem~ismail~yk* demiş ki:gül yk demiş ki:canım benim ne kadar da tatlı yerim seni kıss
denizden çok güzel şiş kebap olurgoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:gül yk demiş ki:canım benim ne kadar da tatlı yerim seni kıss
*özlem~ismail~yk* demiş ki:denizden çok güzel şiş kebap olurgoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:gül yk demiş ki:canım benim ne kadar da tatlı yerim seni kıss
DENİZZ demiş ki:görmiyeli burası degişmiş bakıyorum
özlem düello istiyosan ben hazırım görücez bakalım şiş kebap kimmiş
ayrıca sen nekadr vahşi birisin insan yiyen yamyam
google.de demiş ki:DENİZZ demiş ki:görmiyeli burası degişmiş bakıyorum
ayrıca sen nekadr vahşi birisin insan yiyen yamyamondanda ciğer olurbenm ciğerim iyi olmaz ama senden iyi bi kızartma yapıp sitede ziyafet çekeriz herkesin midesi bayram etmiş olur
*özlem~ismail~yk* demiş ki:google.de demiş ki:DENİZZ demiş ki:görmiyeli burası degişmiş bakıyorum
ayrıca sen nekadr vahşi birisin insan yiyen yamyamondanda ciğer olurbenm ciğerim iyi olmaz ama senden iyi bi kızartma yapıp sitede ziyafet çekeriz herkesin midesi bayram etmiş olur
Aman ciğeri napcaz kızartma yapalım sendengoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:google.de demiş ki:DENİZZ demiş ki:görmiyeli burası degişmiş bakıyorum
ayrıca sen nekadr vahşi birisin insan yiyen yamyamondanda ciğer olurbenm ciğerim iyi olmaz ama senden iyi bi kızartma yapıp sitede ziyafet çekeriz herkesin midesi bayram etmiş oluraa kurbanlıkmıyım bea
haçlığımı isterim
haci üsso 1 ciğer cek
*özlem~ismail~yk* demiş ki:Aman ciğeri napcaz kızartma yapalım sendengoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:google.de demiş ki:DENİZZ demiş ki:görmiyeli burası degişmiş bakıyorum
ayrıca sen nekadr vahşi birisin insan yiyen yamyamondanda ciğer olurbenm ciğerim iyi olmaz ama senden iyi bi kızartma yapıp sitede ziyafet çekeriz herkesin midesi bayram etmiş oluraa kurbanlıkmıyım bea
haçlığımı isterim
haci üsso 1 ciğer cek
GüL YK demiş ki:canım benim ne kadar da tatlı yerim seni kıss
çoook komik hiç güleceğim yoktu bakkal dan bi gülecek aldım da geldimgoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:Aman ciğeri napcaz kızartma yapalım sendengoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:google.de demiş ki:DENİZZ demiş ki:görmiyeli burası degişmiş bakıyorum
haçlığımı isterim
haci üsso 1 ciğer cekhacıı bi kızartma yap özlem etinden
ÖzLEm İsMaİL YK demiş ki:çoook komik hiç güleceğim yoktu bakkal dan bi gülecek aldım da geldimgoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:Aman ciğeri napcaz kızartma yapalım sendengoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:google.de demiş ki:DENİZZ demiş ki:görmiyeli burası degişmiş bakıyorum
haçlığımı isterim
haci üsso 1 ciğer cekhacıı bi kızartma yap özlem etinden
emre etinden olsun benmkidegoogle.de demiş ki:ÖzLEm İsMaİL YK demiş ki:çoook komik hiç güleceğim yoktu bakkal dan bi gülecek aldım da geldimgoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:Aman ciğeri napcaz kızartma yapalım sendengoogle.de demiş ki:*özlem~ismail~yk* demiş ki:google.de demiş ki:DENİZZ demiş ki:görmiyeli burası degişmiş bakıyorum
emre etinden osun benmkide
haçlığımı isterim
haci üsso 1 ciğer cekhacıı bi kızartma yap özlem etindenPehh Det bakam SEn
Denizi Yielim bea özlem
Hacı 2 tane şiş kebab çek acılı
özlem Sen nasıl istersin
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics