Çağla'nın canlı yayında zor anları
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ünlü manken Çağla Şıkel, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı
Çağla Şıkel, ekranda yaşanan duygusal anlarda zaman zaman gözyaşlarını tutamıyor. Alişan ile birlikte
sabah programı yapan Şıkel, konuğunun anlattıklarını dinlerken yine zor anlar yaşadı...
Show TV’de ’Herşey Dahil’ programını sunan Alişan ve Çağla Şıkel, programlarına geçen hafta sona eren
’İlle de Roman Olsun’ yarışmasının birincileri ana-kız Balat’ın Gülleri’ni davet ettiler.
Anne ve kızın anlattıkları yaşam hikayeleri karşısında çok duygulanan Çağla Şıkel,
gözyaşları dinmeyen konuklarını sakinleştirmeye çalıştı önce.
ALİŞAN TESELLİ ETTİ Ancak konuşması sırasında kendisini zor tuttuğu
dikkatlerden kaçmayan Çağla Şıkel, sesinin titremesine de engel olamadı. Annesini
kaybettiğini anlatan konuğunu teselli etmek isteyen Şıkel, "Ben de anneme çok
düşkün bir çocuğum. Biz de iki kardeşiz. Ben şimdi yeni evlendiğim için
annemden ayrıyım. Görmediğim zaman o kadar kötü olmuyorum ama gördüğüm zaman benim de şey oluyor gibi...
Şey diyecektim, bağlayacaktım, bağlama yapamadım" diyerek sözlerini bitiremeden ağlamaya başladı.
Yanında oturan Alişan’a sarılan Şıkel, yüzünü de elindeki kartlarla kapatmaya çalıştı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ünlü manken Çağla Şıkel, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı
Çağla Şıkel, ekranda yaşanan duygusal anlarda zaman zaman gözyaşlarını tutamıyor. Alişan ile birlikte
sabah programı yapan Şıkel, konuğunun anlattıklarını dinlerken yine zor anlar yaşadı...
Show TV’de ’Herşey Dahil’ programını sunan Alişan ve Çağla Şıkel, programlarına geçen hafta sona eren
’İlle de Roman Olsun’ yarışmasının birincileri ana-kız Balat’ın Gülleri’ni davet ettiler.
Anne ve kızın anlattıkları yaşam hikayeleri karşısında çok duygulanan Çağla Şıkel,
gözyaşları dinmeyen konuklarını sakinleştirmeye çalıştı önce.
ALİŞAN TESELLİ ETTİ Ancak konuşması sırasında kendisini zor tuttuğu
dikkatlerden kaçmayan Çağla Şıkel, sesinin titremesine de engel olamadı. Annesini
kaybettiğini anlatan konuğunu teselli etmek isteyen Şıkel, "Ben de anneme çok
düşkün bir çocuğum. Biz de iki kardeşiz. Ben şimdi yeni evlendiğim için
annemden ayrıyım. Görmediğim zaman o kadar kötü olmuyorum ama gördüğüm zaman benim de şey oluyor gibi...
Şey diyecektim, bağlayacaktım, bağlama yapamadım" diyerek sözlerini bitiremeden ağlamaya başladı.
Yanında oturan Alişan’a sarılan Şıkel, yüzünü de elindeki kartlarla kapatmaya çalıştı.