ahmet konuyu sen açtın sen söyle devamını biz getirelim bu işler böyle konuyu açan önceliği alır oke
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
(wWw__AhMeTK) demiş ki:Hayır Yanlış Anlaşılmadın.
vvalla hayatım harika yazmışsın inş geri döner sana severse tabiCANISI demiş ki: DEDİĞİN GİBİ BUNU YAZMAK CESARET İSTER... HANİ DİYOSUN YA BENDEN HOŞLADIĞINI BİLMEDEN YAZAMAM DİYE. BEN BİRİNDEN HOŞALANDIM VE ÖĞRENDİM Kİ O BENDEN HOŞLANMAMIŞ BAŞAK BİRİNİ SEVİYO. ONDAN BENDE YAZMICAM KİM OLDUĞUNU...Bİ GÜN ONU SEVMEKTEN VAZGEÇERSE KALBİMİN KAPILARI ONA AÇIK OLABİLİR...AMA ŞUNU BİLMESİNİ İSTERİM Kİ ÇOK GEÇ OLMADAN GELİRSE AÇIK OLUR YOKSA........ GEÇ OLABİLİR......
AHMET PAYLAŞIMIN İÇİN SANADA TEŞEKÜRLER..
İSMAİLYKOZLEMYK demiş ki:hayırlı olsun adaşım ee bakalım başka kim hoşlanıyo :D:D:D
İSMAİLYKOZLEMYK demiş ki:nerden biliyon ahmet hahaha
çirkin_38 demiş ki:abi hani bura erkeklere özeldi
hep baaaaaaaaaayan varya
(wWw__AhMeTK) demiş ki:çirkin_38 demiş ki:abi hani bura erkeklere özeldi
hep baaaaaaaaaayan varya
OLsun Kardeşim sen merak etme
Böyle konularla onları buraya bilerek çekiyoruz zaten .... Biraz Çalıştır Kafanı :D:D
karıştıçerkezkızı demiş ki:(wWw__AhMeTK) demiş ki:çirkin_38 demiş ki:abi hani bura erkeklere özeldi
hep baaaaaaaaaayan varya
Böyle konularla onları buraya bilerek çekiyoruz zaten .... Biraz Çalıştır Kafanı :D:D
karıştıçerkezkızı demiş ki:(wWw__AhMeTK) demiş ki:çirkin_38 demiş ki:abi hani bura erkeklere özeldi
hep baaaaaaaaaayan varya
Sayfaya git : 1, 2
» .::Kişisel Bölge::. » Erkekler Kahvesi » Bu Erkekler Kahvesinde Sadece Doğrular Konuşur LÜTFEN BAKIN !!
Similar topics