google.de demiş ki:bas_gaza demiş ki:biberiniz var mı derim dur ben bakıyım der içeri dalarım hem biberi alırım hem ismailimi görrüm
ondn sonra npcn
bida çıkmamki evden ...biberleride isterlerse geri veririm...
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
google.de demiş ki:bas_gaza demiş ki:biberiniz var mı derim dur ben bakıyım der içeri dalarım hem biberi alırım hem ismailimi görrüm
ondn sonra npcn
qus€lbas_gaza demiş ki:google.de demiş ki:bas_gaza demiş ki:biberiniz var mı derim dur ben bakıyım der içeri dalarım hem biberi alırım hem ismailimi görrüm
ondn sonra npcn
bida çıkmamki evden ...biberleride isterlerse geri veririm...
ߣnDENİZZ demiş ki:ne güzel dalıyosunz içeri be kadın dicek yol geçen hanımı dalıyosun içeri ben canm teycezim malum yk çok yakışıklı bizde onu çok seviyoruz hazır komşuyken görüyim yani onu çok seviyorumda sonra izn vercek bende tşkr etcem gircem öyle içeri işte bukdr basit benle gelmek isteyen varsa buyursn hehe
göksuyk demiş ki:anahtarı içerde unuttum derim çilingir gelene kadar sisde oturabilirmiyim derdim
(wWw__AhMeTK) demiş ki:hiçbişey demeye gerek yok
selamün aleyküm
aleyküm selam hemen içeri dalarım bu işin ayıbı yok ismail içerdeyken
eylül evrim demiş ki:ben bahane uydurmazdım direk söylerdim teyzecim ismaili görebilirmiyim diye e onun da geri çevirecek hali yok ya ... aynen bunu yapardım
Sayfaya git : 1, 2, 3
» .::Eğlence Bölümü::. » Sohbet Bölümü » İsmail Yk'nın Üst Komşusu Oldunuz Bi Gün Aşağıya İndiniz...
Similar topics