Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Empty Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Cuma 29 Ağus. 2008 - 13:35

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Avrupa Yakası’nı dükkân için terk etti

Avrupa Yakası’ndan sürpriz bir ayrılık haberi daha geldi... Hümeyra ve Vural Çelik’in ayrılıp Ata Demirer’in

dönüş yaptığı diziden ayrılan son isim “Sacit” rolündeki Tolga Çevik oldu

TOLGA Çevik yeni dönemde Komedi Dükkanı’na ağırlık vermek için Avrupa Yakası’yla yollarını ayırdı.
Önceki gün TTNET’in yeni reklam yıldızının Gülse Birsel ile Özkan Uğur’un olduğuna ilişkin yazı yazmıştım. Yazı çıktıktan
sonra bir mail aldım Gülse Birsel’den, reklamın metinlerini kendisinin yazmadığına dair... Bunun üzerine aradığım Gülse
Birsel yeni bir haber olarak Tolga Çevik’in ayrıldığını söyledi.

BİRSEL, “Tolga, yeni dönemde Komedi Dükkanı’na ağırlık vermek istediğini ve ailesine biraz vakit ayırmak istediğini

söyledi. Komedi Dükkanı’nın ayrıca turnesi de olacakmış. Bu yoğun trafiğin üstüne bir de Avrupa Yakası zor geleceği için
izin istedi. El sıkışarak ayrıldık” dedi. Birsel, çekimleri 12 Eylül’de başlayacak “Avrupa Yakası”nın 24 Eylül’den itibaren
ekranda olacağını, sezon başında gidenlerin yerine Ata Demirer’den başka transfer yapmayacaklarını ama ileride diziye
sokacağı tek bölümlük karakterlerden tutanları kadrolarına katacaklarını söyledi.

2Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Empty Geri: Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Cuma 29 Ağus. 2008 - 13:36

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sacitsiz olur mu yaa kim millete uçacak kim kavga çıkaracak aglama ddd

3Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Empty Geri: Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık C.tesi 30 Ağus. 2008 - 18:34

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet bencede sacitsiz olmazzz!!!

http://www.ismailykfanboard.net

4Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Empty Geri: Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık C.tesi 30 Ağus. 2008 - 18:43

lazbere

lazbere
BanLı Üye
BanLı Üye

belkı olur arkadaslar olmazmı yanı kop kop

5Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Empty Geri: Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık C.tesi 30 Ağus. 2008 - 19:08

rübeysa uluogulari

rübeysa uluogulari
İyİ YK'Cı

aman yha sanki ata demirer çok mu iyi bence sacit girdiğinden beri dizi daha güzel oldu ata demirere gerek yok bence vural çelik te komik ti dizi çok kötü olcak heralde

6Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Empty Geri: Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık C.tesi 30 Ağus. 2008 - 20:10

lazbere

lazbere
BanLı Üye
BanLı Üye

evet bencede olu arkadas lar anı

7Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Empty Geri: Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Paz 31 Ağus. 2008 - 7:43

Yaz Yağmuru

Yaz Yağmuru
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Bence Olur.. haha

8Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Empty Geri: Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Paz 31 Ağus. 2008 - 9:29

lazbere

lazbere
BanLı Üye
BanLı Üye

evet hasan olur degıl mı sence hihi hihi

9Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Empty Geri: Avrupa Yakası'ndan Şok Ayrılık Salı 2 Eyl. 2008 - 17:51

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

rübeysa uluogulari demiş ki:aman yha sanki ata demirer çok mu iyi bence sacit girdiğinden beri dizi daha güzel oldu ata demirere gerek yok bence vural çelik te komik ti dizi çok kötü olcak heralde

sacitsizde olur tabiki ama komik adamdı yaa
hem ata demirer varken ben hiç izlemiyordum o diziyi
hem burhan ve şaika hepsine bedel gülmekten çatlıyorum izlerken haaaaa

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]