Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği

+7
GüL YK
İLAYDA
(wWw__AhMeTK)
ismailci_elbar
edayk
ÖzLEm İsMaİL YK
çerkezkızı
11 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Çarş. 27 Ağus. 2008 - 11:03

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Ekranda Bülent Ersoy rezaleti!

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ersoy, TRT'te canlı yayında! Programın sunucusuna resmen asılıyor ve bakın o anda ağzından neler dökülüyor.

Akşam Sefası programı Ankara'daki Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden canlı olarak yayınlandı. Programın canlı yayın
konuğu olan Bülent Ersoy, TRT ekranlarında kimsenin de alışık olmadığı bir üslupla programın sunucusuna asıldı! Bakın
sonra neler oldu;

TRT 1 ekranlarında Cihangir Göker'in 'Türk Sanat Musikisi'nin emsalsiz, muhteşem seslerinden bir diva geliyor' şeklindeki

anonsuyla sahneye davet edilen Bülent Ersoy, kendisine eşlik eden Ankara Radyosu'nun genç solistlerine de tek tek elini
öptürdü.

Star TV ekranlarındaki Popstar Alaturka yarışmasında giydiği kıyafetlerle sürekli

tartışma yaratan Bülent Ersoy'un TRT 1 ekranı için tercih ettiği kıyafeti hem şık
hem de dekolteden uzaktı.

Güçlü sesi ile Türk Sanat Müziği'nin önemli eserlerini seslendiren Bülent Ersoy'un

TRT 1 ekranına çıkmış olmasının verdiği keyif yüzünden okunmaktaydı.

Swarovski taşlı özel mikrofonunu ve nota sehpasını da yanında getiren Bülent

Ersoy, sahnede bir de talihsizlik yaşadı. Ersoy, ilk şarkısını söylerken sol kulağındaki küpesi bir anda yere düştü. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Ersoy,
hiçbir şey olmamış gibi şarkısını söylemeyi sürdürdü.

Bülent Ersoy, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in kendisini yemeğe davet ettiğini ve birlikte musiki üzerine konuştuklarını

vurgulayarak, "Kendilerini tanımak şerefine nail oldum. Beni dinlemek lütfunda bulundular. Kendilerine de teşekkürlerimi
arz ediyorum" diye konuştu.

Solist Nusret Yılmaz'ı sahneye 'güzel çocuk nerede' diyerek davet eden Bülent Ersoy, beğenisini de söylemeden

edemedi:

Nusret Yılmaz: Heyecanlıyım, hakikaten öyle.

Bülent Ersoy: Ben de çok derinden mi baktım o kadar?!!

Nusret Yılmaz: Bilmiyorum o takdir size ait.

Bülent Ersoy: Ay TRT olmasaydı, bir başka türlü bakardım herhalde.

Nusret Yılmaz: Çok şükür TRT'deyiz efendim. TRT'de olmak hakikaten çok büyük bir keyif.

Nusret Yılmaz ile birlikte şarkı okuyan Bülent Ersoy, yakışıklı solistin elini şarkının sonuna kadar hiç bırakmadı.

Ersoy, daha sonra RTÜK Başkanı Zahid Akman'a mesaj göndererek, şunları söyledi:

"Güzel adam ama TRT... Başka bir kanalda buluşuruz inşallah. TRT'nin çatısı altında son derece dikkatli olmaya

mecburuz. Sayın genel müdür... Zahid Akman orada; daha uyumamıştır. Olamaz, ama Star'da ben onu nasıl olsa hallederim Allah'ın izniyle..."

2Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Çarş. 27 Ağus. 2008 - 15:30

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewt yaaa hiç sevmiyom zaten o adaı nefret ediyom kadın mı desemmm haha

http://www.ismailykfanboard.net

3Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Perş. 28 Ağus. 2008 - 11:47

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

*özlem~ismail~yk* demiş ki:ewt yaaa hiç sevmiyom zaten o adaı nefret ediyom kadın mı desemmm haha

aynen katılıyorum özlem abla haha

4Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Perş. 28 Ağus. 2008 - 11:49

ismailci_elbar

ismailci_elbar
Süper YK'Cı

*özlem~ismail~yk* demiş ki:ewt yaaa hiç sevmiyom zaten o adaı nefret ediyom kadın mı desemmm haha
aynen

5Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Perş. 28 Ağus. 2008 - 13:05

(wWw__AhMeTK)

(wWw__AhMeTK)
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Karıya Baksana YA Harbiden Kopmuş Yani. . ..

6Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Perş. 28 Ağus. 2008 - 13:54

İLAYDA

İLAYDA
Administratör

Bülent Ersoy varyaa ddd

http://www.ismailyk.all-up.com

7Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Perş. 28 Ağus. 2008 - 14:51

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

yavv iyice manyamış bu kadın mı erkek mi töbe töbe haha

8Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Perş. 28 Ağus. 2008 - 15:46

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

haklısın ablacım iyice manyamış
kadın mı erkek mi ne dicemi şaşırdım haha

9Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Cuma 29 Ağus. 2008 - 13:37

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

en iisi ortaya bir karışık diyelim haaaaa

10Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Paz 31 Ağus. 2008 - 19:19

lazbere

lazbere
BanLı Üye
BanLı Üye

evet bencede yıdız bulet ersor hıc sevme hihi hihi hihi

11Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Paz 31 Ağus. 2008 - 20:42

FATİH_YK

FATİH_YK
BanLı Üye
BanLı Üye

karışık bület ersoy haha haaaaa

12Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Salı 16 Eyl. 2008 - 13:34

(wWw__AhMeTK)

(wWw__AhMeTK)
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Bülent babanın böyle bişey yapmaması lazım
örnek olacağı yere sarkıntılık yapması hiçde hoş değil ben yanlış buluyorum şahsen hihi ...

Onu bunu bırak adamın aklına kötü kötü şeyler geliyor yaww... haha

13Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Çarş. 17 Eyl. 2008 - 12:43

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

(wWw__AhMeTK) demiş ki:Bülent babanın böyle bişey yapmaması lazım
örnek olacağı yere sarkıntılık yapması hiçde hoş değil ben yanlış buluyorum şahsen hihi ...

Onu bunu bırak adamın aklına kötü kötü şeyler geliyor yaww... haha

haaaaa

14Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Cuma 19 Eyl. 2008 - 12:26

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bUNA KADIN DEMEYE BİN ŞAHİT İSTE haha R

15Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği C.tesi 20 Eyl. 2008 - 18:41

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

euzü billahinine şeytannirracim

16Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Empty Geri: Trt'de Bülent Ersoy Rezilliği Salı 23 Eyl. 2008 - 20:11

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

KUDURMUŞ AZMIŞ ULAN VARYA NE DEYİMKİ BİZİM REZİLLİĞİMİZ

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Mehmet Akif Ersoy-Safahat