Tansu Çiller Rolü Nurdan Torun'a Verildi Çiğdem Savaş Ve Nurdan Torun Birbirine Girdi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Tansu Çiller Rolü Nurdan Torun'a Verildi Çiğdem Savaş Ve Nurdan Torun Birbirine Girdi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tansu Çiller Rolü Nurdan Torun'a Verildi Çiğdem Savaş Ve Nurdan Torun Birbirine Girdi

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

'O KIZ ZAVALLI'
<table style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#999999 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=250 bgColor=#dadada border=1><tr><td align=middle>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</TD></TR></TABLE>Resmi büyütmek için tıklayın

Projenin Önüne Geçtiği Belirtilerek Tansu Çiller Rolüne Son Verilen Manken Çiğdem Savaş ile Rolü Kabul Eden Nurdan Torun, Canlı Yayında Birbirine Girdi.
PROJENİN ÖNÜNE GEÇTİĞİ BELİRTİLEREK TANSU ÇİLLER ROLÜNE SON VERİLEN
MANKEN ÇİĞDEM SAVAŞ İLE ROLÜ KABUL EDEN NURDAN TORUN,
CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİ.

'Cumhuriyet Kadınları' projesindeki Çiller rolünden 'azledilen' Çiğdem Savaş ve 'Yeni
Çiller' Nurdan Torun, 'Hayatım Magazin' programında birbirlerine söylemediklerini
bırakmadı.

Çiller'e benzemek için ameliyat masasına yatan ancak daha sonra rolü elinden alınan
Çiğdem Savaş,'Aldatıldım, yarı yolda bırakıldım. Nurdan Torun ve Seyhan Soylu'yu
vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum' dedi. Gazeteci Nurettin Soydan'ın sunduğu programa
telefonla bağlanan Çiğdem Savaş, 'Acıları çeken benim. Bu rol benim hakkımdı. Çektiğim
acılara baktığımda bu durumda değmedi' dedi.

Çiller'e benzemek için asla ameliyat olmayacağını söyleyen Nurdan Torun, 'Olur mu
öyle saçma şey. Zannediyorum arkadaşımız da çok zavallı. Bir yanılgıya kapılmış. Ne
gereği var ameliyat olmak için. Çok yanlış. Asla ameliyat teklifini kabul etmem mümkün
değil. Ben sadece Tansu Çiller'i Türkiye'de ilk başbakan olduğu için, kadınlar adına çok
duygulanıyorum. Bu nedenle kabul ettim. Eğer Çiğdem Hanımla karşılaşsam söylerdim
kendisine de' dedi.

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekküler

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-