Düğündeki Davetsiz Misafir Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Düğündeki Davetsiz Misafir Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Düğündeki Davetsiz Misafir

+3
başkentli
GüL YK
çerkezkızı
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Düğündeki Davetsiz Misafir Empty Düğündeki Davetsiz Misafir Paz 24 Ağus. 2008 - 14:05

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Düğündeki davetsiz misafir!

14 yaşındaki okul öğrencisi Jordan Martin tarafından çekilen fotoğraftaki "hayalet", düğünün en ilginç fotoğraf
karesi oldu.
Yeni evli Nigel ve Helen Davis çiftinin ilk dansını görüntülemek isteyen genç, dans eden çiftin yanında silüetimsi bir
figürü de görüntüledi. Hayalet olduğunu düşünen Martin, eve döndüğünde resimlere bakarken tesadüfen
farkettiğini söyledi.
Fotoğraflara bakarken gözlerine inanamayan Jordan, böyle bir görüntüyü yakaladığı için kendini şanslı olarak niteliyor
Northway'de yaşayan gencin annesi Ann, olaydan önce hayaletlere inanmadığını ama bu davetsiz misafirin de esrarını
çözemediğini açıkladı. Oğlu Martin gibi resmi ilk gördüğünde şok olduğunu ve göz yanılgısı olduğunu sanan Ann,
bu olaydan sonra hayaletlerin var olduğuna inandığını da sözlerine ekledi.

2Düğündeki Davetsiz Misafir Empty Geri: Düğündeki Davetsiz Misafir Paz 24 Ağus. 2008 - 14:21

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ayyy çok korkunç bişey bu yaaa Nee saol canım

3Düğündeki Davetsiz Misafir Empty Geri: Düğündeki Davetsiz Misafir Paz 1 Mart 2009 - 23:08

başkentli

başkentli
Süper YK'Cı

yaw gerçekten korkunç yani
tabiki fotomontaj değilse ama ben korkmam we böyle şeylerede inanmam

4Düğündeki Davetsiz Misafir Empty Geri: Düğündeki Davetsiz Misafir Salı 3 Mart 2009 - 15:10

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Allah Allah haha

http://www.ismailykfanboard.net

5Düğündeki Davetsiz Misafir Empty Geri: Düğündeki Davetsiz Misafir Salı 3 Mart 2009 - 15:11

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

başkentli demiş ki:yaw gerçekten korkunç yani
tabiki fotomontaj değilse ama ben korkmam we böyle şeylerede inanmam

AYNEN ;)

http://www.ismailykfanboard.net

6Düğündeki Davetsiz Misafir Empty Geri: Düğündeki Davetsiz Misafir Salı 3 Mart 2009 - 17:19

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence o robot işığa bilgisayarda öyle bir resim loymuşlardır.teknoloji çok ilerledi. haha

7Düğündeki Davetsiz Misafir Empty Geri: Düğündeki Davetsiz Misafir C.tesi 14 Mart 2009 - 22:55

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

anemmmmmmmmmm korktum ben ya bugün annemle yatyım ben en iyisi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Bir Misafir Duygu Ki