İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı

+46
--KüBrA YK--
canimyk
DANGER_MAN_FATİH
jale
nurtenyk
sİnemYK
SEWCAN
lazibere53
mehmet zali
sefanur
EBRU AYDIN
turkiish13
tatlı
Nickimi7kedi
nurcan
çiğdem(yk_delisi)
ESRA YK
raperosk
melis
seyda 58
SiyahRap_Yk
hasankavak07
ismail_asli
ridvann_b_78
AŞİYAN
pınar yurtseven
m.e.r.v.e
kübra
nilsu
34PLT34
kübra_yılmaz
DJ_ÇILGIN
mdemir
seyma-f
esmanur
aysegulYK
zeynep_yk6155
ismigül
GüL YK
bas_gaza
cansel yk
dilek yurtseven
tuna yurtseven
FATİH_YK
Serseri Kız
50 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 9:13

Serseri Kız

Serseri Kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Arkadaslar Samimi Değiller Sorun YOK ddd

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 9:16

FATİH_YK

FATİH_YK
BanLı Üye
BanLı Üye

evet sorun yok nasıl ekti ama yk kızı kız kala kaldı orda ddd

3İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 9:18

tuna yurtseven

tuna yurtseven
Yeni Yk'Cı

ya ben video yu açamadm (::

http://www.bombabomba.com

4İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 9:19

dilek yurtseven

dilek yurtseven
Yeni Yk'Cı

ya ne anlamaz insanlarsınız kamera montajıı offf yinemi anlatacamm iiyi izleyin videoyuu öle bişee yokk baştan anlattırmayın herşeyi bana yaaa dede

http://www.ismailyurtsevenim.tr.gg

5İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 9:22

Serseri Kız

Serseri Kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Linke tıklayın..Sag altta FREE Yazıyo Sonra saniyeler cıkıcak..Saniyelerinde bitmesini bekleyin gerisini yaparsınız zaten..

6İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 9:27

cansel yk

cansel yk
BanLı Üye
BanLı Üye

nerden girdiniz o videoyoya

http://www.kanka@ismailyk.com

7İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 9:41

cansel yk

cansel yk
BanLı Üye
BanLı Üye

EVET ARKADAŞLAR VİDEOYOYU BİLGİSAYARA İNDİRDİM YALNIZ BU İSMAİL YK KULÜPLERE TAKILMAYA BAŞLARSA KENDİNE KIZ ARKADAŞ AYARLAR ÇOK YAKINDA YA KIZLAR ONU AYARLAR YA DA İSMAİL KIZLARI

http://www.kanka@ismailyk.com

8İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 10:52

bas_gaza

bas_gaza
Süper YK'Cı

HEHE İSMAİLE BAK KAFASINA GÖRE DANS EDİO AŞKIM YAAA YERÜM SENİN TARZINI BEN ddd

9İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 11:18

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ismailim yapmaz zaten öyle şeyler kız da görmüş zaten

10İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 12:04

ismigül

ismigül
BanLı Üye
BanLı Üye

ya allah akıl fikir verin size ...video açılmaz mo3 ler inmez.adminden şikayetçiyim.direkt insin kardeşler..........

11İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 12:36

zeynep_yk6155

zeynep_yk6155
Yeni Yk'Cı

akşam bu haberi izledim ismailin o kızın yüzüne bakmaz zaten kızda sinir oldu gitmişti kızın o haline çok gülmüştüm hihi

12İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 12:51

aysegulYK

aysegulYK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

zaten isom oyle sey yapmazz haaaaa Kiz cok bozulmuss

http://www.ismailykfanboard.net

13İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 12:53

esmanur

Yeni Yk'Cı

zaten ismail sarisin kiz sevmez

14İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 13:43

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

İsmail onun gibi bi kıza asla bakmazz...

15İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 14:18

mdemir

BanLı Üye
BanLı Üye

FaTiH_YK demiş ki:evet sorun yok nasıl ekti ama yk kızı kız kala kaldı orda ddd

16İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 14:49

DJ_ÇILGIN

DJ_ÇILGIN
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar vidoeoyu izledim ismail hiç pas bile vermiyorkii sadece kendi halinde oynuyor kız ona şeylik yapıyor videonun konuşmalarına dikkat ettinizmiiiiiiiiiiiiiiii ddd ismail kendi halinde dans edince oda bozulup başka birini bulmaya gidiyor ayy çok komik kızın halini düşünemiyorum ddd

http://bilgipaylasimi.yetkinforum.com

17İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 16:01

kübra_yılmaz

kübra_yılmaz
Yeni Yk'Cı

evet hiç samimi değillerdi o yüzden bir sorun yok
dans

18İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 16:18

34PLT34

34PLT34
BanLı Üye
BanLı Üye

adam rus mus anlamiyor valla ha ddd

19İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 17:14

Serseri Kız

Serseri Kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ismigül demiş ki:ya allah akıl fikir verin size ...video açılmaz mo3 ler inmez.adminden şikayetçiyim.direkt insin kardeşler..........

Benim sitemden benimi Kovuyosun gülüm Hadi sana by..

20İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 17:16

nilsu

nilsu
Yeni Yk'Cı

ewet ben ilk duydugumda şok olmuştum ama bide baktım aşkım kendi kafasına göre oynuyo kızı bıraktı orda kız kala kaldı öle aptal sarışın ddd

21İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 17:17

nilsu

nilsu
Yeni Yk'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]aşkım ya seni çok sewiyorum wee ömrümün sonuna kadarda sewicem seni bitanem benim aşkım kızlara bakmaz

22İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 19:28

kübra

kübra
Süper YK'Cı

kızlar ismail bakar mı bakmaz mı bilmem ama benim genede moralim bozuldu

23İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 21:22

m.e.r.v.e

m.e.r.v.e
Yeni Yk'Cı

FaTiH_YK demiş ki:evet sorun yok nasıl ekti ama yk kızı kız kala kaldı orda ddd

24İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Çarş. 20 Ağus. 2008 - 21:50

pınar yurtseven

pınar yurtseven
İyİ YK'Cı

aferin ismaile ii yapmış ama bir daha gece klübüne fln gitmesin yaww konserlerde eğlenio yaa evde picama partisi versin gece klübüne fln gitmesin haha hihi

25İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Empty Geri: İsmail YK Sarışın Rus'la Yakalandı Perş. 21 Ağus. 2008 - 8:25

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

valla bence helal olsun ismaile çünkü onun yerinde başka biri olsa kızla çoktan muhabbeti kurmuştu ama ismail bakmadı bile haaaaa

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-