Ezanı Duyunca Hücrelerim Titredi.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ezanı Duyunca Hücrelerim Titredi.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ezanı Duyunca Hücrelerim Titredi..

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ezanı Duyunca Hücrelerim Titredi.. Empty Ezanı Duyunca Hücrelerim Titredi.. Çarş. 20 Ağus. 2008 - 8:35

Yaz Yağmuru

Yaz Yağmuru
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Ezan-ı Muhammad-i duyunca susup dinlemeliyiz.İşte böyle bir heyecanı yaşayan manken ve oyuncu Yaşar Alptekin’in üç yıl önceki ilk namazındaki duygularını paylaşmak istiyorum ki, yaşadığımız sıradanlığı kırıp ezandan zevk almak için bir çabaya girelim. Kendisini Moral FM’deki programımıza davet ettiğimizde anlattıkları gerçekten heyecan vericiydi. Şöyle anlatıyordu camide namazı beklerken dinlediği sabah ezanını:

“Camide tam diz çökmüş yerde otururken, bir sesle irkildim. Hani deprem olur ya... Alttan sallar ya her şeyi... Sanki yer gök sarsılıyordu… Ezan sesini duyduğum zaman, Allah şahidimdir ki, organlarımı bırakın, en küçük hücrelerim bile böyle titremeye başladı. İşte bu yıllardır hasret kaldığım ezandı. Bu Sultanlar Sultanı olan Rabbimin çağrısıydı. Tam 42 yıl bu sese kulak tıkamış, Rabbimin davetine sırtımı dönmüştüm. Ama şimdi beni çepeçevre kuşatmış, adeta şefkatle kucaklamış, bağrına basıyordu.

Ayağa kalktığımda hâlâ titriyordum. Ben ezan sesini daha önce de duymuştum, ama ilk defa o kadar kuvvetli, o kadar derinden hissetmiştim. Ben hâlâ titriyordum. Başkası fark etmedi benim titrediğimi… Ama ben içimde bir deprem yaşıyordum.”

Allah bizlere her namaz vaktinde asumanı çınlatan ezanı dinlerken böyle bir heyecanı ve duygu selini yaşamayı nasip etsin..

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

cok tesekkürler paylasimin icin sagol Gülümseme

ismail_yk_manyağı

ismail_yk_manyağı
İyİ YK'Cı

teşekkürler paylaşımın için...

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı