1."Seni Allah'tan çok seviyorum"demek.
2.İnanmayan biri için"Allah rahmet eylesin" demek.
3.Bir adamı sevmediği zaman."Cehenneme girmeye imza verdim"demek.
4."Dinim ,imanım gevredi"demek.
5."Allah bize zulmediyor","Ben Allah mallah tanımam","Şu işe Allah'ın bile gücü yetmez"gibi sözleri söylemek.
6."Eğer Allah bana şunu emretseydi yine yapmazdım"veya"Allah gelse seni elimden alamaz"demek.
7.Hasta olanbirisine ,"Seni Allah unuttu"demek.
8."Allah bana merhamet etme hususunda cimrilik etti"demek.
9."Allah bana acımıyor"demek.
10.Hastalığı ağırlaşan kimsenin,"Allah'ım! Yeter ki beni öldür.İster Müslüman olarak ister kafir olarak "demesi.
11.Zalim veya haktan sapmış birisine "Adil"demek.
12.Falan kimse bana ne emretse yaparım,gavur ol dese bile olurum "demek
13.Fakir bir kişinin,"Allah falan kuluna şu kadar zenginlik veriyor.Böyle adalet olur mu?"demesi.
14.Güzel bir gayr-i müslim kızı görünce,"Keşke ben de onun dininde olsaydım da şu kızı alsaydım"diye temennide bulunmak.
15."Bu nasıl şeriatmış?"veya "Ben talak malak bilmem"demek.
2.İnanmayan biri için"Allah rahmet eylesin" demek.
3.Bir adamı sevmediği zaman."Cehenneme girmeye imza verdim"demek.
4."Dinim ,imanım gevredi"demek.
5."Allah bize zulmediyor","Ben Allah mallah tanımam","Şu işe Allah'ın bile gücü yetmez"gibi sözleri söylemek.
6."Eğer Allah bana şunu emretseydi yine yapmazdım"veya"Allah gelse seni elimden alamaz"demek.
7.Hasta olanbirisine ,"Seni Allah unuttu"demek.
8."Allah bana merhamet etme hususunda cimrilik etti"demek.
9."Allah bana acımıyor"demek.
10.Hastalığı ağırlaşan kimsenin,"Allah'ım! Yeter ki beni öldür.İster Müslüman olarak ister kafir olarak "demesi.
11.Zalim veya haktan sapmış birisine "Adil"demek.
12.Falan kimse bana ne emretse yaparım,gavur ol dese bile olurum "demek
13.Fakir bir kişinin,"Allah falan kuluna şu kadar zenginlik veriyor.Böyle adalet olur mu?"demesi.
14.Güzel bir gayr-i müslim kızı görünce,"Keşke ben de onun dininde olsaydım da şu kızı alsaydım"diye temennide bulunmak.
15."Bu nasıl şeriatmış?"veya "Ben talak malak bilmem"demek.