Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü

+6
kübra
glsh
155KOYLAN
GüL YK
betül yurtseven
ESRA YK
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Çarş. 20 Ağus. 2008 - 5:56

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Megastar Tarkan ve Süperstar Ismail YK Konserden sonra ayni mekanda Rus Kizlari ile Kurtlarini döktü...

Tarkan 4-5 Rus Kizi ile Dans ederken, Ismail YK ise 1 Kisi ile Dans etti.

Ismail YK kendi Tarzinda Dans ettigi icin, Kiz Ismail YK nin yanindan Dans ettikten sonra ayrildi

Kaynak : ATV

http://www.ismailyktv.ile.biz

2Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Çarş. 20 Ağus. 2008 - 7:49

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ismailim sadece dans etmiş başka bi niyeti yok hep magazinciler abartıyor haberleri

3Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Çarş. 20 Ağus. 2008 - 7:50

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

isom dans etmiş sadece art niyet yokmuş yanii

4Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Çarş. 20 Ağus. 2008 - 7:52

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Yani..Ben dün izledim haberi..Videoyuda koyucam..İzlersiniz..

http://www.ismailyktv.ile.biz

5Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Çarş. 20 Ağus. 2008 - 8:11

155KOYLAN

155KOYLAN
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewt koyda izleyelim..

6Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Çarş. 20 Ağus. 2008 - 13:29

glsh

glsh
Yeni Yk'Cı

kusura baqma ama aynı haber vardııı??? hemde bi çook başlıkta

7Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Çarş. 20 Ağus. 2008 - 19:46

kübra

kübra
Süper YK'Cı

tamamen magazincilerin abartması ortada olan hiçbir şey yok

8Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Perş. 21 Ağus. 2008 - 8:52

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

kübra demiş ki:tamamen magazincilerin abartması ortada olan hiçbir şey yok

katılıyorum ;)

9Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:32

FATİH_YK

FATİH_YK
BanLı Üye
BanLı Üye

Evet bende izlemiştim progarmı art niyet asla yoktu..

10Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Perş. 21 Ağus. 2008 - 16:59

İYK@EYLEM

İYK@EYLEM
Gelişmiş YK'Cı

İsom da bi terbiyesizlik yok kız sarkmış resmen benle dans et diye ama İsom istememiş .......

evet aynı mekandalardı tarkanla ama yüzyüze bile gelmediler....

11Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Empty Geri: Ismail YK ile Tarkan Kurtlarini Döktü Cuma 22 Ağus. 2008 - 12:43

kar_tanesii17

kar_tanesii17
İyİ YK'Cı

farkttiyseniz orada bir kızla dans etmiş ve şarkı bitince kız isoşun yanından ayrılmış.yani isoş kötü şy yapmamış sadece dans etmiş bunda bn hiçbir kötülük göremiyorum.bnce gayet normal sanatçılar dans edemz diye bir kural da yok.bn isoşa son derece güveniyorum.o hiç kötü şy yapmaz Kırp

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Tarkan-Acimayacak
» Tarkan- Uyan