Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Empty Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Ptsi 18 Ağus. 2008 - 14:38

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Şahitlik zor ama galiba

damat olmak daha zor

Osmantan Erkır, ekibinde yapımcı olarak çalışan Zikri Akyazı ile avukat Evrim Özerbiçer’in nikâh töreninde

ilk kez nikâh şahitliği yaptı.
Baltalimanı’nda bir restoranda gerçekleştirilen nikâh törenine babası Uğur Erkır ile katılan Osmantan Erkır,
“Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar. Bu arada ben ilk kez şahitlik yapıyorum, gerçekten çok zormuş.
Ama öte yandan damadın yerinde olmak daha zor olsa gerek” dedi.
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ebru Gündeş ile evlendikleri ve 1 milyon dolara kendilerine ev aldıkları şeklinde çıkan
haberlere de değinen Erkır, “Bunların hepsi yalan. Biz zaten sizinle sürekli iç içe yaşıyoruz, eğer evleniyor olsaydık bunu
asla saklamazdık. Ama herkesin bizi yakıştırması açıkcası çok hoşuma gidiyor. Ben de aynaya baktığım zaman kendimizi
çok yakıştırıyorum. Ancak şu anda evliliği düşünmüyorum” diye konuştu.
Erkır “Eski eşiniz Şirin Ediger’in Okan Bayülgen ile birlikteliğinden rahatsız oldunuz mu? sorusuna ise “Asla olmadım,
onlara mutluluklar diliyorum” şeklinde yanıt verdi.

2Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Empty Geri: Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Ptsi 18 Ağus. 2008 - 16:42

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

YANDIN SENNN

http://www.ismailykfanboard.net

3Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Empty Geri: Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Ptsi 18 Ağus. 2008 - 19:13

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

ddd:D: sağol cicim

http://www.ismailykfanboard.net

4Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Empty Geri: Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Çarş. 27 Ağus. 2008 - 15:49

ismail_asli

ismail_asli
Yeni Yk'Cı

ya keşke evlenseler şu osmantanla ebru gündeş çok yakışıyolar ama heralde ebru gündeş daha baskın duruyo dediği herşeyi yaptırır diye düşünüyorum haha

5Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere Empty Geri: Bakalım Ebru Ne diyecek Bu Sözlere C.tesi 28 Şub. 2009 - 17:46

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

TEŞEKKÜRLER

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-