Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Suçu Sevgilisiyle Konuşması...

+3
çerkezkızı
eznrm
rübeysa uluogulari
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Empty Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Paz 17 Ağus. 2008 - 11:45

rübeysa uluogulari

rübeysa uluogulari
İyİ YK'Cı

SADECE SEVGİLSİYLE KONUŞTU
Kütahya'nın domaniç ilçesinde kara cahiller bir gencin canını aldı. Sevgilisyle konuşan yirmi yaşındaki fatih karaduman, köyün gençleri tarafından dövülerek öldürüldü.
Fatih bu ay askere gidecekti. Her sağlıklı köy genci gibi onun da sevdiği vardı. Kendisi muratlı köyünde yaşıyordu,sevgilisi ise başka bir köyde. Fatih 9 ağustos akşamı önce arkadaşlarıyla birlikte yeşilköy'e asker eğlencesine gitti. Daha sonra veda etmek için sevdiğine koştu. Yakındaki çamlıca köyüne gidip kızla buluştu. Askere gitmeden önce son bir kez görmek beni bekle demek istemişti. İki aşık bir köşede konuşurken, çamlıca köyünün magandaları oradan geçiyordu.
BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ
Yaklaşık 10 kişi, kendi köylerinden bir kızla konuşuyor diye fatihe saldırdı. Genci ortalarına alan magandalar tekme tokat girişti. Ağır yaralanan fatih karaduman köylüleri tarafından domaniç devlet hastanesine kaldırıldı. Ancak beyin kanaması geçiriyordu. Hemen eskişehire sevk edildi. Burda 3 gün yoğun bakımda kaldı. Ama magandalar fena hırpalamıştı. Fatih müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
4 KİŞİ TUTUTKLANDI
Jandarma ekipleri olaya karıştıkları belirlenen 10 kişi göz altına aldı. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan T.K. (17) A.K. (16) R.A(16) VE H.B.(17) çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak ceza evine gönderildi,6 zanlı ise tutuksuz yargılanarak serbest bırakıldı.

En son rübeysa uluogulari tarafından Salı 19 Ağus. 2008 - 13:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

2Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Empty Geri: Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Paz 17 Ağus. 2008 - 11:57

eznrm

eznrm
Yeni Yk'Cı

çok kötü yha çok üzüldüm allah ailesine ve sevenlerine sabır vesin aglama

3Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Empty Geri: Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Cuma 29 Ağus. 2008 - 13:58

rübeysa uluogulari

rübeysa uluogulari
İyİ YK'Cı

haklısın canım çok kötü bnde haberi okuduğumda çok üzülmüştüm yazık valla

4Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Empty Geri: Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Cuma 29 Ağus. 2008 - 14:19

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy aglama çok üzüldüm yaa

5Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Empty Geri: Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Cuma 29 Ağus. 2008 - 14:25

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

bu ne yaaa sinirli
hala böyle şeyler var demek Kes
allah çoçuğun ailesine sabır versin

http://www.ismailykfanboard.net

6Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Empty Geri: Suçu Sevgilisiyle Konuşması... C.tesi 30 Ağus. 2008 - 12:56

rübeysa uluogulari

rübeysa uluogulari
İyİ YK'Cı

üzülmek çözüm olsa keşke ama deil işte ne kadar ağlasakta bişey değişmiyor. allah ailesine sabır versin

7Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Empty Geri: Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Perş. 11 Eyl. 2008 - 20:42

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

sevenler ^^şehittir^^

8Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Empty Geri: Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Cuma 12 Eyl. 2008 - 12:19

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yazık bee!!üzüldüm şimdi Dağınık

http://www.ismailykfanboard.net

9Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Empty Geri: Suçu Sevgilisiyle Konuşması... Salı 4 Kas. 2008 - 13:45

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

offf ya üzülmemek eldemi allah ailesine sabir versin... ! aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Garsonun Sucu Ne ?