abim yakışıklısın allah sahibine bağışlasın
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
Yk_fanatigi_burak demiş ki:alakan yok yk yla.yk nın yüzü sevimli.sende o sevimlilik yok.benzemeye çalışma.
YOrumuna saygı duyuyorum..Yk_fanatigi_burak demiş ki:alakan yok yk yla.yk nın yüzü sevimli.sende o sevimlilik yok.benzemeye çalışma.
XxX İsmail XxX demiş ki:Yk_fanatigi_burak demiş ki:alakan yok yk yla.yk nın yüzü sevimli.sende o sevimlilik yok.benzemeye çalışma.O benzemeye calısmıo tamammı
Çok Komiksiniz :DYk_fanatigi_burak demiş ki:XxX İsmail XxX demiş ki:Yk_fanatigi_burak demiş ki:alakan yok yk yla.yk nın yüzü sevimli.sende o sevimlilik yok.benzemeye çalışma.O benzemeye calısmıo tamammı
görünen köy klavuz istemez.
(wWw__AhMeTK) demiş ki:Çok Komiksiniz :DYk_fanatigi_burak demiş ki:XxX İsmail XxX demiş ki:Yk_fanatigi_burak demiş ki:alakan yok yk yla.yk nın yüzü sevimli.sende o sevimlilik yok.benzemeye çalışma.O benzemeye calısmıo tamammı
görünen köy klavuz istemez.
Ablacım Kimseyi Takmıyorum Zaten..CANIMMMMM58 demiş ki:AHMET SANA BIR HABERIM VAR MSN DE DERIM!
ISMAILE BIRINI GÖSTERMISLER SANA BENZIYOR DIYE!
O KISIYI SENDE TANIYORSUN BENDE!
COK MERAK EDIYORUM SENI GÖRSE?NE DER CANIMMMMM HEMSOM?
KEREM BILE SENIN BENZEDIGINI SÖYLERSE?BU GERCEKTIR!
SENIN GIBI BENZEYEN GÖRMEDIM BEN!
TAKMA SEN KIMSEYI!
leylaa demiş ki:ismaile deil de emrah a benzion sen...
ciddiim laa
senin düşüncende böyle Demek.leylaa demiş ki:ismaile deil de emrah a benzion sen...
ciddiim laa
sivasliirem demiş ki:valla ne yalan söliim bnde ismail yk sandım birden
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics