Mustafa sandal Baba olduu... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Mustafa sandal Baba olduu... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mustafa sandal Baba olduu...

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Mustafa sandal Baba olduu... Empty Mustafa sandal Baba olduu... Salı 12 Ağus. 2008 - 10:35

aysegulYK

aysegulYK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Pop müzik dünyasının ünlü ismi Mustafa Sandal, dün öğle saatlerinde (yani 08.ağustos.2008'de) baba oldu...

Geçtiğimiz kış ayında 2 aylık hamile olan Emina ile hayatını birleştiren Sandal, oğlunu kucağına aldığında gözyaşlarına hakim olamadı. Amerikan Hastanesi'nde 3 kilo 700 gram dünyaya gelen bebeğe "Yaman" adı verildi. Bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, doğum saatlerinde Mustafa Sandal'ın oldukça heyecanlı olduğu ve yerinde duramadığı öğrenildi. Eşi ve bebeğin başucundan bir dakika bile ayrılmayan ünlü popçu, "Şu an hayatımın en önemli, en büyük olayını yaşıyorum... Evlat sahibi olmak çok acayip bir şey" dedi.
Bebeğinin fotoğraflarının basın mensuplarınca çekilmesini engellemek isteyen ünlü şarkıcı daha önce eşi benzeri görülmemiş bir yönteme başvurdu. Mustafa Sandal, eşi Emina ve minik oğulları Yaman'ı kiraladığı bir helikopterle eve götürdü.

http://www.ismailykfanboard.net

2Mustafa sandal Baba olduu... Empty Geri: Mustafa sandal Baba olduu... Salı 12 Ağus. 2008 - 12:48

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Allah analı babalı büyütsün onlar adına çok sevindim sheqer saol canım haber için

3Mustafa sandal Baba olduu... Empty Geri: Mustafa sandal Baba olduu... Salı 12 Ağus. 2008 - 15:11

Yaz Yağmuru

Yaz Yağmuru
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ALLAH Analı Babalı Büyütsün.... sheqer

4Mustafa sandal Baba olduu... Empty Geri: Mustafa sandal Baba olduu... Salı 12 Ağus. 2008 - 16:02

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

gül yk demiş ki:Allah analı babalı büyütsün onlar adına çok sevindim sheqer saol canım haber için

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]