GÖKHAN DİZİLERİN ARANILAN YÜZÜ OLDU | |
<table style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#999999 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=250 bgColor=#dadada border=1><tr><td align=middle>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</TD></TR></TABLE>Resmi büyütmek için tıklayın | Şarkıcı Gökhan Özen, Bu Yaz Ekranda Olması İçin Önemli Dizilerden Teklif Üstüne Teklif Aldı. |
ŞARKICI Gökhan Özen, BU YAZ EKRANDA OLMASI İÇİN ÖNEMLİ DİZİLERDEN TEKLİF ÜSTÜNE TEKLİF ALDI. 'Sevda Çiçeği' ile 'Yalan Dünya' dizileri ile oyunculuktaki başarısını gözler önüne seren Gökhan Özen'e teklif yağıyor. Gökhan Özen'in rol aldığı dizilerin reytinglerde ilk sıralarda yer alması yapımcıların ve Tv kanallarının ilgisini çekiyor. Yapımcılar, Gökhan Özen'i yeni yayın döneminde rol alması için ikna etmeye çalışıyorlar. Bu yaz dönemi için son üç ay içinde on senaryo okuyan ve şu anda da yayında olan dizilerin çoğundan teklif alan ama yaz değil ,yeni sezonda dizi yapmak istediğini söyleyen Gökhan Özen, 'Yaz sezonu için güzel dizi senaryoları okudum ama ben bu sene yeni yayın döneminde olmak ve sevenlerimle orada buluşmak istiyorum. Bu kararı almamda yeni maxi single' ım "Bize Aşk Lazım" ın çalışmaları ve yoğun yaz konser programı etkili oldu. Müzik ve oyunculuk kariyerim arasındaki dengeyi kurmak adına bu yazı sadece albüm ve konserlerime ayırmak istedim. Ama kıs sezonu için içime gerçekten sinen bir senaryo olursa sevenlerime sürprizlerim olabilir' diyor. |
Join the forum, it's quick and easy