Erzincan'da Hain Saldırı 1 Subay Ve 9 askerimiz Şehit Düştü Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Erzincan'da Hain Saldırı 1 Subay Ve 9 askerimiz Şehit Düştü Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Erzincan'da Hain Saldırı 1 Subay Ve 9 askerimiz Şehit Düştü

+3
ÖzLEm İsMaİL YK
merve yk
çerkezkızı
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Erzincan'ın Kemah İlçesi'ne bağlı Olukpınar Köyü yakınlarında teröristlerin yola yerleştirdikleri mayını,

bu sabah askeri araç geçerken uzaktan kumandayla patlatması sonucu 1'i subay 9 asker şehit oldu,

2 asker de yaralandı.

Şehit askerler arasında bir yüzbaşının da bulunduğu öğrenildi.

Askeri timin Kemah İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı olduğu belirtildi.

Erzincan Valisi Ali Güngör, terör örgütünün saldırısını doğruladı. Bölgede operasyonlar sürüyor.

merve yk

merve yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

şehitlerimize rahmet ailesine sabır diliyorum çok zor ya kahrolsun şu terör

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

merve yk demiş ki:şehitlerimize rahmet ailesine sabır diliyorum çok zor ya kahrolsun şu terör

http://www.ismailykfanboard.net

Yaz Yağmuru

Yaz Yağmuru
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Şehitlerimize ALLAH tan Rahmet Ailelerine Sabır Diliyorum Nereye Kadar Gidecek Böyle.. aglama

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

kahrolsun bu terör daha kaç kişinin canı yanacak şehitlerimize Allah'tan rahmet,ailelerine baş sağlığı diliyorum aglama aglama ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...

mine

mine
Yeni Yk'Cı

evet arkadaşlar biliyorumö benim de abim orda vatani görevini yapıyor hatta o askerler yerine abimin timi gidecekmiş ama o olay öyle değil yanlış anlatılıyor ''ölen askerlerimiz alaya yemek almak için giderken,mayına basıyorlar hatta içlerinden bir tanesi ertesi günü tezkeresini alacakmış ama nasip olmadı bu olaydan 2 saat sonra da abim çavuş olduğu için askerlerin cesetlerini elleriyle toplamış ''yani herşey olduğu gibi anlatılmıyor eğer bu konuda kafanıza birşey takılırsa e-mailinizi bekliyorum bende ÖLEN ASKERLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET,SEVDİKLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYOR,ALLAHA DA BÜTÜN ASKERLERİMİZİ KORUMASI İÇİN DUA EDİYORUM.....TERÖRE LANET OLSUNNNNNNNNNNN.......

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

allah sehitlerin ailesine sabir versin... aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» HAIN KOCA VE KURBAN KADIN