Aşkım isom bi harikaydı ibo showdw sarı thşörtte bi başka yakışmıştı isoma yine kırdı geçirdi isom ama ibo bazen isomu tersledi gıcık kaptım ibodan
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
AYNEN:ŞAKA DEDİ AMA BENİM SİNİRİME gittiİSMAİLYKOZLEMYK demiş ki:harikaydı ya zaten ismail olağan üstü bir kişilik ya şaka olaraka tersledi diye gördüm ekrandan zaten ibo ya kaç yıldır geliyo ismail öyle yapacağını zannettmem eğer öyle bişey sezmiş olsa ismail bi daha gelmez programa hem onun sayesinde bu hafta izlendi yoksa o cılız kızlar için ben izlemezdim arada ibrahim abinin şarkılarını dinlemek için açar ve eşlik ededim o kadar ama harika bi programdı seni sefiyom iso
şakada olsa o lafları söylememeliydi bir atasözü var bilirsiniz her şakanın altında bir gerçek yatar*özlem~ismail~yk* demiş ki:AYNEN:ŞAKA DEDİ AMA BENİM SİNİRİME gittiİSMAİLYKOZLEMYK demiş ki:harikaydı ya zaten ismail olağan üstü bir kişilik ya şaka olaraka tersledi diye gördüm ekrandan zaten ibo ya kaç yıldır geliyo ismail öyle yapacağını zannettmem eğer öyle bişey sezmiş olsa ismail bi daha gelmez programa hem onun sayesinde bu hafta izlendi yoksa o cılız kızlar için ben izlemezdim arada ibrahim abinin şarkılarını dinlemek için açar ve eşlik ededim o kadar ama harika bi programdı seni sefiyom iso
aynenbas_gaza demiş ki:bide ismail dediya eee ibrahim abi napıyoruz şimdi diye orda çok tatlıydı sanki ev sohbeti gibi gayet rahat söyledi aşşkım
fearles_yk demiş ki:Yıktı ortalığı her zamanki gibi yine
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK'nın Vakti Geçmiş » # Haberleri » İbo Showda İsmail Yk Kırdı geçirdi Yine
Similar topics