Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Buda Bizim Kaplumbağlar İşte...

+2
merve yk
rübeysa uluogulari
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Empty Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Paz 10 Ağus. 2008 - 17:28

rübeysa uluogulari

rübeysa uluogulari
İyİ YK'Cı

Bir gün üç kaplumbağ pikniğe gitmeye karar vermişler. Bunlar ağır yürüyorlar ya piknik yapacakları yere iki sene de varmışlar. Tam piknik yapacakları sırada tuzun eksik olduğunu farketmişler. Kaplumbağlardan biri eve gidip tuzu alalım demiş. Fakat bir kaplumbağa çok yaşlı diğeri ise daha çok gençmiş. o yüzden ikisinin de eve gitmesi doğru olmmaz diye orta yaşta olan kaplumbağ eve gidecekmiş. O da eve gitmek için bir şart koşmuş. ''Giderim ama ben gelene kadar yemeklerin hiç birisine dokunmayacaksınız'' demiş. Onlarda tamam demişler. Aradan iki sene geçmiş kaplumbağlar tamam eve vardı iki sene sonra burda olur demişler. Yaşlı kaplumbağ dayanamıyorum artık ben ucunda biraz alcam demiş. Ama genç kaplumbağ yeme söz verdik demiş ama yaşlı kaplumbağ dinlememiş ve yemiş. tuz almaya giden kaplumbağ bir ağacın arkasından çıkıp banane gitmiyorum sözünüzdee durmadınız demiş. (aslında kaplumbağ bir yere gitmemiş iki sene boyunca bir ağacın arkasından onları izlemiş)

2Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Empty Geri: Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Ptsi 11 Ağus. 2008 - 20:22

merve yk

merve yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

hihi

3Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Empty Geri: Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Salı 12 Ağus. 2008 - 20:11

eznrm

eznrm
Yeni Yk'Cı

AY ÇOK KOMİKKKKKKKKKK haaaaa

4Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Empty Geri: Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Salı 26 Ağus. 2008 - 6:27

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

hihi

http://www.ismailykfanboard.net

5Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Empty Geri: Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Paz 31 Ağus. 2008 - 13:15

kar_tanesii17

kar_tanesii17
İyİ YK'Cı

süper bişey bu yha çok teşekkür ederim haaaaa haaaaa haaaaa

6Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Empty Geri: Buda Bizim Kaplumbağlar İşte... Ptsi 1 Eyl. 2008 - 19:49

lazbere

lazbere
BanLı Üye
BanLı Üye

paylasım ıcın sagol tskler guzelmıs

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Bizim Kari