Sadece Saçını Boyayacaktı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sadece Saçını Boyayacaktı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sadece Saçını Boyayacaktı

+4
çerkezkızı
edayk
GüL YK
gamze
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sadece Saçını Boyayacaktı Empty Sadece Saçını Boyayacaktı Ptsi 4 Ağus. 2008 - 16:24

gamze

gamze
Süper YK'Cı

13 yaşındaki Lois Queen sadece saçını boyamak istemişti. Fakat yaşadıkları az daha hayatına mal oluyordu.

Dünyaca ünlü bir markanın boyasını alan Lois, saçını boyamakla kalmadı, yüzünü mahvetti.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, Londra'da yaşayan çocuk yaştaki kız, saçlarının rengini değiştirmek istiyordu. Girdiği bir marketten L'oreal marka 'çikolata kahve' rengi boyayı alan Queen, 14'üncü yaş günü şerefine saçını boyamak çin eve gitti.

Ancak değişiklik neredeyse hayatına mal oluyordu.

Kutudaki boya talimatlarını bir bir yerine getiren ve saçını boyayan küçük kız, 48 saatlik alerji testini de dikkate alarak işlemi gerçekleştirdi.

Üç gün sonra yüzü gözü şişmeye başladı. Durumdan korkan annesi kızını hastaneye götürdü ve doktorlar Lois'e çeşitli alerji testleri uyguladı.

Lois yüzündeki acıyı şöyle tanımlıyor "Önce gözlerim kızardı ve yanmaya başladı. Ardından şişti. Ertesi gün gözlerimi zar zor açabiliyordum. Çok acı vericiydi. Kör olacağımı sandım. Babam bir uzaylıya benzediğimi söyledi"

Sadece güzel görünmek isterken yaratığa dönüştüğünü belirten Lois, bütün bir hafta okula gidememiş, yemek bile yiyememiş. Lois Queen'in annesi kızının bir daha saçını boyamak istemediğini ve gerçekten de çok korktuğunu söylüyor.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2Sadece Saçını Boyayacaktı Empty Geri: Sadece Saçını Boyayacaktı Ptsi 4 Ağus. 2008 - 16:32

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ayyy yazık yaaa aglama hiçbir şey sağlıktan candan önemli değil teşekkürler canım paylaşım için

3Sadece Saçını Boyayacaktı Empty Geri: Sadece Saçını Boyayacaktı Ptsi 4 Ağus. 2008 - 16:33

gamze

gamze
Süper YK'Cı

rica ederim

4Sadece Saçını Boyayacaktı Empty Geri: Sadece Saçını Boyayacaktı Ptsi 4 Ağus. 2008 - 21:05

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok ilginç ya teşekkürler paylaşım için

http://www.ismailykfanboard.net

5Sadece Saçını Boyayacaktı Empty Geri: Sadece Saçını Boyayacaktı Çarş. 6 Ağus. 2008 - 12:57

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayyy yazık yaa allah herkesi korusun ya tşk. haber için
konuyu dünyadan haberler bölümüne taşıyorum cnm

6Sadece Saçını Boyayacaktı Empty Geri: Sadece Saçını Boyayacaktı Çarş. 6 Ağus. 2008 - 13:04

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

ya kızın yaşı küçük saçmalıyo bınlarda iice ya babası ii demiş manyakmı bu kız ya bacak kadar hey allah ım akıl fikir ver 18 yaşına gir sonra istediğini yap ben izin vermezdim kızım olsaydı şahsen Gülümseme

7Sadece Saçını Boyayacaktı Empty Geri: Sadece Saçını Boyayacaktı Perş. 7 Ağus. 2008 - 14:35

aysegulYK

aysegulYK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

cok yazik olmus kiza ya

8Sadece Saçını Boyayacaktı Empty Geri: Sadece Saçını Boyayacaktı Cuma 8 Ağus. 2008 - 16:34

merve yk

merve yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

walla ya yazık olmuş

9Sadece Saçını Boyayacaktı Empty Geri: Sadece Saçını Boyayacaktı Çarş. 5 Kas. 2008 - 0:49

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

cok yazik ya aglama ama o yasta niye sac boyatiyorki ya sanki

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]