Bu İşler Şakaya Gelmez Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bu İşler Şakaya Gelmez Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bu İşler Şakaya Gelmez

+8
MERAL GEDİK
(wWw__AhMeTK)
hülyam_22
ze_y_nep
çerkezkızı
sivasliirem
şirin_kız
gamze
12 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Bu İşler Şakaya Gelmez C.tesi 2 Ağus. 2008 - 21:51

gamze

gamze
Süper YK'Cı

Bir kız sevgilisinin çok korkak olduğunu düşünür ve bunu ona söyler. Erkek te kıza korkak olmadığını ispatlamak için çeşitli yollar düşünmeye başlar. En sonunda aklına muhteşem bir fikir gelir! Kızı eve çağıracak ve beraber cin çağırmayı teklif edecektir... Her yer karanlık olacak falan filan... Bu ey ruh geldiysen 3 kere vur felan dediğinde de içeriden cin kılığına giren arkadaşı fırlayacak, erkek kızı arkasına alacak, ruha meydan okuyacak falan filan yani ruhu kovmayı başaracak ve korkak bir anda kahraman olacaktır...
Plan uygulamaya koyulur. Herşey tıkır tıkır işlemektedir, aynı planlandığı gibi. Erkeğin en yakın arkadaşı içeride ayna karşısında yüzünü pudraya bulamaya başlamıştır. Kız ve oğlan içeri geçerler, tablo, fincan, vs. herşey yerli yerinde durmaktadır. Kız koltuğa oturur, oğlan da bir sandalye çeker... Oğlan tuvalet bahanesiyle sürekli içeri gidip arkadaşını kontrol eder... En son içerideki arkadaşı tamam, hazırım der ve oğlan başlar: “Ey ruuuuh geldiysen bir işaret veeeer!” Ve o anda içeriden acı bir çığlık duyulur! Kız ve oğlan odaya girdiklerinde dehşet içinde donakalırlar! Odadaki aynanın karşısında ağzı yüzü yamulmuş arkadaşları vardır!!
Ruh işaretini vermiştir!!

2Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez Ptsi 4 Ağus. 2008 - 10:43

şirin_kız

şirin_kız
BanLı Üye
BanLı Üye

bu işler gerçekten şakaya gelmez

3Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez Cuma 15 Ağus. 2008 - 14:11

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ewt yha yani ne kadar basit buluolar anlamıorumki bu işlerlede hiç uğraşmam ayrıca korkarım yani ztn:D

4Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez C.tesi 16 Ağus. 2008 - 9:29

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayyy çok korkunç yaa

5Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez C.tesi 16 Ağus. 2008 - 9:44

ze_y_nep

ze_y_nep
Yeni Yk'Cı

yha gerçekten bu işler şakaya gelmes allah kimsenin başına böle bir şey wermesin

6Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez Çarş. 10 Eyl. 2008 - 19:54

hülyam_22

hülyam_22
İyİ YK'Cı

yanımda sevgilimde olsa bunu yapmam korkudan hakkın rahmetine kavuşurum herhalde bu işler şakaya gelmez ya ben gece en ufak tıkırtı olsa uyuyamıyorum gidip bakmaya korkuyorum kendime değil sevgilimi bişiy olucak diye korkarım yapamam yaa of çok kötü cinler periler ruhlar ben bunlara inanırım ALLAH göstermesin korktum yaa şimdi nasıl uyuycam ben kapıya bakar dururum artık bi kara basan hikayesi bi cin hikayesi bi kafası kesilen adam gece gece fazla oldu yaa okuyanların ALLAH yardımcısı olsun bu olayların başına gelenlerinde tabii ha bide benim tabiii

http://www.ykm96.3forum.biz

7Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez Çarş. 10 Eyl. 2008 - 22:04

(wWw__AhMeTK)

(wWw__AhMeTK)
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

O Şakayı Yapmak Bile Cesaret İster .. ..

8Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez Ptsi 15 Eyl. 2008 - 14:33

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ŞAKASI BİLE KÖTÜ Dağınık

http://www.ismailykfanboard.net

9Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez Salı 16 Eyl. 2008 - 15:03

betül_yk

betül_yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewt yha bu konularda kesınlıkle şaka yaplmz..

10Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez Salı 16 Eyl. 2008 - 15:46

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy şakası bile kötü korkunç yhaa

http://www.ismailykfanboard.net

11Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez Salı 23 Eyl. 2008 - 9:39

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy inanmıyorum çok kötü ya..

12Bu İşler Şakaya Gelmez Empty Geri: Bu İşler Şakaya Gelmez Paz 28 Eyl. 2008 - 17:04

MELTEM-İSMAİL

MELTEM-İSMAİL
İyİ YK'Cı

çpk kötü bişi ya sağol paylaşımın için Dağınık

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-