İsmail İçin Lütfen :))) Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail İçin Lütfen :))) Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail İçin Lütfen :)))

+12
YK freaqQ
aysegulYK
halit_yk18
İSMAİLYKOZLEMYK
gökçe
pınar yurtseven
merve yk
çılgın yk
GüL YK
yeşil_gözlü_ykcı
büşşşra yk
16 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail İçin Lütfen :))) Empty İsmail İçin Lütfen :))) Çarş. 30 Tem. 2008 - 20:55

büşşşra yk

Yeni Yk'Cı

arkadaşlar lütfen herkes [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sitesine girsin ismail 98. onu ilk ona sokalım en azından ismail yk nın bulunduğu sırada 5 tane yldız var en sonuncusuna tıklayalım hadi ismail yk hayranları.....

2İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Çarş. 30 Tem. 2008 - 22:41

yeşil_gözlü_ykcı

yeşil_gözlü_ykcı
İyİ YK'Cı

tmm cnm sen hiç merak etme

3İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 9:08

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ok veriyorum hemen oyumu

4İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 9:53

çılgın yk

çılgın yk
BanLı Üye
BanLı Üye

oy verdim bile saol canım ismaili 1. yaparız tamam

5İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 14:12

yeşil_gözlü_ykcı

yeşil_gözlü_ykcı
İyİ YK'Cı

günde 4 5 tane oy atılıo lütfen elinizi çabuk tutun

6İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 14:26

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ben de verdim oy inşallah yine birinci yapıcaz Annadın

7İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 14:33

çılgın yk

çılgın yk
BanLı Üye
BanLı Üye

hadin nerdesiniz ykcılarrrr sheqer oy atınnnnn lütfenn

8İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 16:24

yeşil_gözlü_ykcı

yeşil_gözlü_ykcı
İyİ YK'Cı

ya saçma sapan insanlar önlerde ismailin durumuna bakın ya lütfen biras çabuk olun
ara ara oy verin

9İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 16:27

çılgın yk

çılgın yk
BanLı Üye
BanLı Üye

sadece 1 kere oy kullanma hakkın var ...ne yazıkki

10İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 16:36

merve yk

merve yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

werdim oyumu ama çok az hadi yaa elinizi çabuk tutun birinci yapalım aşkımı

11İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 17:14

yeşil_gözlü_ykcı

yeşil_gözlü_ykcı
İyİ YK'Cı

hyr cnm bn bugün 3 4 tane verdim
galiba pc yi kapatıp açınca oluo bide puanları 5 puan olarak verelim lütfen

12İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 17:19

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

daha çok oy vermemiz lazım yaaa ismail çok geride hadi arkadaşlar farkı kapatalım

13İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 17:39

yeşil_gözlü_ykcı

yeşil_gözlü_ykcı
İyİ YK'Cı

valla bn fan sitelerine yayıom bide arkadaşlardan rica ediom internet cafelere gidenler varsaa atsınlar okul olsaydı pc dersinde bütün pclerden oy atardım valla

14İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Perş. 31 Tem. 2008 - 18:00

yeşil_gözlü_ykcı

yeşil_gözlü_ykcı
İyİ YK'Cı

arkadaşlar pc yi kapatıp açtığınıs taktirde istediğinis kadar oy verebilirsinis

15İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) C.tesi 2 Ağus. 2008 - 11:44

pınar yurtseven

pınar yurtseven
İyİ YK'Cı

vercez tabi boynumuzun borcudur isomu birinci yapmak

16İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Paz 17 Ağus. 2008 - 21:24

gökçe

gökçe
Yeni Yk'Cı

attım oyumuu..yk cılarr nerdesiniazz bukadar mı sewginizzz lol!

17İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Paz 17 Ağus. 2008 - 21:48

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

tmm da adre yokki nereye oy atçaz ddd:D:D:D:D

http://www.ismailykfanboard.net

18İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Paz 17 Ağus. 2008 - 22:49

halit_yk18

halit_yk18
BanLı Üye
BanLı Üye

tabıkıde oylar ısmail yk yaaa

19İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Paz 17 Ağus. 2008 - 23:15

büşşşra yk

Yeni Yk'Cı

adresi verdim ilk sayfada il mesajda ordan bak özlem... =)) arkadaşlar birinci olmalı sevgimizi gösterelim =)) su ana kadar verdikleriniz içinde saolun =))))

20İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Ptsi 18 Ağus. 2008 - 14:07

aysegulYK

aysegulYK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Oyumu verdim Birinci olacak bizim sayemizde insallah

21İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Ptsi 18 Ağus. 2008 - 14:26

YK freaqQ

YK freaqQ
İyİ YK'Cı

Tamam veririz cnm..=)

22İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Cuma 22 Ağus. 2008 - 13:51

kar_tanesii17

kar_tanesii17
İyİ YK'Cı

bnde verdim.şu anda ooollllleeeyyy isoş erkeklerden 4.sıradaabu gidişle 1. yapıcazz. evett

23İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Cuma 31 Ekim 2008 - 13:48

ahmetyk-60

ahmetyk-60
Yeni Yk'Cı

ismail yk süpersi sen bi atnesin tokat'tan ahmet alkıs

24İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Paz 2 Kas. 2008 - 12:27

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

konuyu actin icin cok tsklerrrrr ben hergun oy veriyorum zaten

25İsmail İçin Lütfen :))) Empty Geri: İsmail İçin Lütfen :))) Paz 2 Kas. 2008 - 12:52

sevgi_tutsağı

sevgi_tutsağı
Yeni Yk'Cı

aglama en son baktığımda üçüncüydü şimdi 4.olmuş nolur oy verelim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-