BANA YAKISAN ANASINDAN DOGMADI YA NE BELLI BELKI BULUR YAZARUH [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
ßöcük ßénimLé éVLéNirmisin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][- Melankolik -] demiş ki:♥..BÖCÜK VE EMRE..♥ ŞAKA KIZMAYIN:D
Nickimi7kedi demiş ki:ßöcük ßénimLé éVLéNirmisin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][- Melankolik -] demiş ki:♥..BÖCÜK VE EMRE..♥ ŞAKA KIZMAYIN:D
inş inş xD[- Melankolik -] demiş ki:Nickimi7kedi demiş ki:ßöcük ßénimLé éVLéNirmisin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][- Melankolik -] demiş ki:♥..BÖCÜK VE EMRE..♥ ŞAKA KIZMAYIN:D
nikah şahidiniz ben olurum ona göre [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
+ ben ve ben [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][- Melankolik -] demiş ki:♥..BÖCÜK VE EMRE..♥ ŞAKA KIZMAYIN:D
şaka değildi ki x)böCükk demiş ki:hay sakaniza ben kimseyle evlenmem la cekemem koca dirdiri ben bana yeter
hee şaka deel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][- Melankolik -] demiş ki:şaka değildi ki x)böCükk demiş ki:hay sakaniza ben kimseyle evlenmem la cekemem koca dirdiri ben bana yeter [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Nickimi7kedi tarafından Cuma 1 Ocak 2010 - 15:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
efendimNickimi7kedi demiş ki:semaa
öyle deme abla hayat bu hiç belli olmaz yarının ne olacağı..bakarsın karşına isteyebileceğin birisi çıkar ama dikkatli olman gerek tabi çünkü kerem var ona layık birini bulmalısn kendinden önce ..eğerki bulmak istiyorsanCANIMMMMM58 demiş ki:AH AH BANA EN GÜZEL BEN YAKISIYORUM!
SU ORTASINA LIMON SIKTIGIM DÜNYASINDA BENDEN ERKEK CINS OLSA?
KIYAMET KOPAR SANKI!
BU GIDISLE DUL GEBERIRIM BEN
HA BURAYA YAZDIM
YOK VALLAH CANISI HICTE BULMAYA NIYETIM YOK![- Melankolik -] demiş ki:efendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nickimi7kedi demiş ki:semaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]öyle deme abla hayat bu hiç belli olmaz yarının ne olacağı..bakarsın karşına isteyebileceğin birisi çıkar ama dikkatli olman gerek tabi çünkü kerem var ona layık birini bulmalısn kendinden önce [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]..eğerki bulmak istiyorsanCANIMMMMM58 demiş ki:AH AH BANA EN GÜZEL BEN YAKISIYORUM!
SU ORTASINA LIMON SIKTIGIM DÜNYASINDA BENDEN ERKEK CINS OLSA?
KIYAMET KOPAR SANKI!
BU GIDISLE DUL GEBERIRIM BEN
HA BURAYA YAZDIM
[- Melankolik -] demiş ki:şaka değil ya yaza doğru istemeye gelcez seni kız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonrada beni istemeye gelirsniz xD [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Similar topics