Beyşehir'de İsmail YK Konseri Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Beyşehir'de İsmail YK Konseri Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beyşehir'de İsmail YK Konseri

+7
musti_92
melis
merve yk
pınar yurtseven
GüL YK
ESRA YK
11 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Beyşehir'de İsmail YK Konseri Salı 29 Tem. 2008 - 16:10

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Beyşehir'de İsmail YK konseri

Popçu İsmail YK, Göl Festivali'nin final gecesinde konser verdi.
28 Temmuz 2008 / 13:10

Hayranlarının sahne alanının çevresini tamamen doldurması üzerine yaşanabilecek izdihamdan çekinen İsmail YK, sahneye yaklaşık 45 dakikalık bir gecikmeyle çıkabildi.

Yapılan tüm uyarılara rağmen sahne alanının çevresini boşaltamayan Zabıta ekipleri ve korumalar ile sanatçının hayranları arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Festival alanına bir ambulans içerisinde getirilen İsmail YK, kalabalık nedeniyle uzun süre araçtan çıkamadı.
Ardından sahne alan İsmail YK, alanı dolduran hayranları için sevilen parçalarını söyledi.

Belediye Başkanı Nazif Tekinöz genç sanatçıya ilerleyen saatlerde Beyşehir'in sembolü olan fotoğrafların yer aldığı bir tabak ve plaket armağan etti.

İsmail YK, konserinin sonunda yine geldiği ambulansla festival alanından ayrıldı. Yaşanan izdihamda kalabalığın arasında kalarak yaralanan bir kişinin Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

http://www.ismailyktv.ile.biz

2Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri Salı 29 Tem. 2008 - 17:19

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

keşke ben de o konserinde olabilseydim aglama saol canım haberin için..

3Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri Salı 29 Tem. 2008 - 18:31

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

teşekkürler canım ahhh ahhh keşke bende orda olabilseydim aglama

4Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri C.tesi 2 Ağus. 2008 - 12:03

pınar yurtseven

pınar yurtseven
İyİ YK'Cı

kontv de canlı yayın olarak gösterilmişti bu konser sprdi yaaa sivaslı aşkım bnm

5Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri C.tesi 2 Ağus. 2008 - 16:31

merve yk

merve yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

gül yk demiş ki:teşekkürler canım ahhh ahhh keşke bende orda olabilseydim aglama

ewet ya keşke bende olabilseydim

6Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri Cuma 15 Ağus. 2008 - 11:51

melis

melis
İyİ YK'Cı

ya ben konserden sonra gittim beyşehire arkadasın düğüne ..bilsem daha erken gider konsere de giderdim..

7Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri C.tesi 16 Ağus. 2008 - 18:34

musti_92

musti_92
BanLı Üye
BanLı Üye

ben ordaydim süperdi ya

8Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri C.tesi 16 Ağus. 2008 - 20:10

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

teşekürler saol canım

9Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri Paz 17 Ağus. 2008 - 8:02

İYK@EYLEM

İYK@EYLEM
Gelişmiş YK'Cı

tşkler cnm.....

10Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri Paz 17 Ağus. 2008 - 9:47

fatoş

fatoş
Yeni Yk'Cı

sağol canım haber için

11Beyşehir'de İsmail YK Konseri Empty Geri: Beyşehir'de İsmail YK Konseri Paz 17 Ağus. 2008 - 10:27

edabulut

edabulut
Yeni Yk'Cı

seni cok seviorum ismail ykammm dans

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-