Karnıyarık
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
la sen pizzaya yemekmi diyosun karnımı doyursa ok bana en az 3 4 kutu yeterli anca doyarım kalırsada itin önüne atarımRIDOCANYK demiş ki:pızzaaaa
abo allah doyursunGecelerin Adamı demiş ki:la sen pizzaya yemekmi diyosun karnımı doyursa ok bana en az 3 4 kutu yeterli anca doyarım kalırsada itin önüne atarımRIDOCANYK demiş ki:pızzaaaa
şaka yapıyorum okadarda aç değilim 1 tanesini zor yerim vallahCANIMMMMM58 demiş ki:abo allah doyursunGecelerin Adamı demiş ki:la sen pizzaya yemekmi diyosun karnımı doyursa ok bana en az 3 4 kutu yeterli anca doyarım kalırsada itin önüne atarımRIDOCANYK demiş ki:pızzaaaa
sen pizza yk yi ye bekalim tadina doyacanmi
cok ararsin valla
valla saka degil pizza yk var hamurunun tarifesini iki restaurant istedi vermedimGecelerin Adamı demiş ki:şaka yapıyorum okadarda aç değilim 1 tanesini zor yerim vallahCANIMMMMM58 demiş ki:abo allah doyursunGecelerin Adamı demiş ki:la sen pizzaya yemekmi diyosun karnımı doyursa ok bana en az 3 4 kutu yeterli anca doyarım kalırsada itin önüne atarımRIDOCANYK demiş ki:pızzaaaa
sen pizza yk yi ye bekalim tadina doyacanmi
cok ararsin valla
neSli-YK demiş ki:ben mantiyla sarma
ohh canim cekti :Dşexma demiş ki:aynen lahmacun yanındada ayran
YARIN BIZDE LAHMACUN VAR BUYUR GEL(OGLUM KEREM SEVIYOR)Mavi_Kiyamet demiş ki:lahmacun
CANIMMMM58 demiş ki:HINGEL
BUNU SADECE SIVASLILAR BILIR
SENI ALAN YASADI HERSEY YERSIN HEMI ZENGIN OLUR HEMSOMA BAK155KOYLAN demiş ki:farketmez..
IYIMavi_Kiyamet demiş ki:Lahmacun
En son >yagmur< tarafından Perş. 7 Ocak 2010 - 20:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Similar topics