Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi

+2
GüL YK
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Empty Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Ptsi 28 Tem. 2008 - 11:31

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Beyazıt Öztürk'ün Gamze Karaman aşkı anne engeline takıldı. Oğlunun magazin camiasından biriyle evlenmesini istemeyen Nurten Hanım, resti çekti.

Annesi Nurten Öztürk'e olan düşkünlüğüyle tanınan Beyazıt Öztürk, ana kuzusu olduğunu bir kez daha kanıtladı! 3 aydır oyuncu Gamze Karaman'la aşk yaşayan Beyaz, ilişkisine nokta koydu. Beyaz'ın ilişkisini sonlandırmasının nedeni ise annesi Nurten Hanım'dan gelen bir haber oldu. Beyaz'ın ilişkilerine müdahele eden Nurten Öztürk, yine yapacağını yaptı.

SEÇİM YAPMAK ZORUNDA KALDI
Herkes "Beyaz evlilik yoluna girdi" derken son noktayı anne Nurten Hanım koydu. Oğlunun magazin camiasından uzak bir isimle evlenmesini isteyen Nurten Öztürk, Beyaz'a resti çekti. Annesi ve Gamze Karaman arasında bir tercih yapmak zorunda kalan Beyazıt Öztürk ise seçimini annesinden yana kullandıGamze'ye ise gözyaşı dökmek düştü...

2Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Empty Geri: Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Ptsi 28 Tem. 2008 - 14:44

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

beyazın sevgilisi mi varmış??bilmiyodum cool

3Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Empty Geri: Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Ptsi 28 Tem. 2008 - 15:00

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

bende bilmiyodum açıkcası

http://www.ismailykfanboard.net

4Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Empty Geri: Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Ptsi 28 Tem. 2008 - 15:48

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

evet canlarım varmış ama bitmiş işte

5Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Empty Geri: Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Ptsi 28 Tem. 2008 - 18:23

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

valla kız çok güseldi ben beğenmiyordum da neyse ddd:D

http://www.ismailykfanboard.net

6Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Empty Geri: Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Salı 29 Tem. 2008 - 9:51

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ne zaman sevgili olmuşlar ne zaman ayrılmışlar ddd haber için tşk.

7Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi Empty Geri: Beyazıt-Gamze Aşkı Sona Erdi C.tesi 2 Ağus. 2008 - 16:12

pınar yurtseven

pınar yurtseven
İyİ YK'Cı

beyazın sewgilisimi warmış bilmiodum kop

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-