Amalıyat Masasında Kanka Muhabbeti Bu Kadar Olur! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Amalıyat Masasında Kanka Muhabbeti Bu Kadar Olur! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Amalıyat Masasında Kanka Muhabbeti Bu Kadar Olur!

+6
Nickimi7kedi
bas_gaza
GüL YK
DENİZZ
çerkezkızı
Serseri Kız
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Serseri Kız

Serseri Kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Doktor Kaan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kankası Necmi'yi bayıltmadan açık kalp ameliyatı yaparken;

+-heyecan var mı heyecan

-olmaz olur mu abi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yusuf yusuf yani

+-bi şey olmaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana en yeni ameliyat tekniklerini uygulıycam
-nasıl yani?

+ sana özel bu. ayaklarım tavana bağlı şekilde ameliyat edicem seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tarihe geçicez
-neee!lan manyak mısın? olmuyom abi ben ameliyat falan

+ şaka lan şaka
-kızacam ama... ameliyat öncesi adamın yaptığına bak

+ euehue[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yat bakim şuraya
-sırtüstü mü?

+yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüzüstü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hafifte şöle doğuya doğru
-niye ?

+ ya saçmalama lan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uzan şuraya sırtüstü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sırtın ameliyat olacak sanki
-şşş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hemşire hanımların önünde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayıp oluyo

+ onlar yabancı değil
-bana yabancılar ama

+ neyse[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nurten hanım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hastayı ameliyata hazırlayın
>------
>-tamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hazır hasta doktor bey

+ lan necmi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mayışmışın sen
-ya bi git [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çakır aaafi olmuş gibiyim

+ euhue[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne güzel işte[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içmeden sarhoş oldun
-ne zaman bayılacam ben?

+ bayıltmadan ameliyat olcan sen
-nasıl yani?

+ bilincin hafiften yerinde olucak... lan sıkılıyorum ameliyat esnasında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]az muhabbet ederiz diye böyle yaptım
-abi sen harbiden manyaksın haa

+ daha önce denedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir şey olmadı
-bismillahirrahmanirahim

+ bak ne güzel imana da geldin
-tövbe tövbe

+ evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başlıyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neşter lütfen
-napcan neşteri

+ dişimde et kalmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu temizliyecem. Necmicim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ameliyathanedeyiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kebab salonunda değil. sence ne yapabilirim neşteri?
- kesecen mi beni diri diri?

+ yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] önce tırnaklarını sökcem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonra tırnağın altındaki ete tuz sürcez. önce eziyet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonra vahşet yani. fantazi yapalım demi az
- ya niye ben ALLAHım niye?

+ saçmalama[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] acımıyacak diyorum sana
-bak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eğer bir sakatlık yaparsan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yengeye tüm yaptığın pislikleri anlatırım

+ hıng ! lan sus[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hemşire hanımların yanında
- Hani yabancı değildi ulan onlar

+ tamam lan söz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] acımıyacak . haftaya halı saha maçı var hasanlarla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o maça yetiştirmemiz lazım seni
- abi bana su kaynatan araba muamelesi yapma
+ euheuhe[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamam lan kıpraşma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başlıyorum

carkkkkrkkkrkk ( derinin yarılma efekti )

- abi bi hoş oldum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] böyle sanki içim açıldı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bi huzur doldu

+ tabi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] açtık kalpten mideye kadar.
- harbi mi?

+ hı hı .. valla kanka senin için kararmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] canını sıkan bir şey var
- hadi ya

+ evet bak şurda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] midenin sol tarafı kap kara olmuş. dur bakim .. hımm. 3 vakte kadar bir haber alacaksın
- lan dalga geçme[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kahve falımı lan bu

+ euheuhe[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yok lan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gayet normal herşey.. şimdi damarları kontrol edelim ..evettt[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uyuzluk yapan damarı buldum
- napıcan ona?

+ söküp atcam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yerine başka yerinden alacağımız bir damarı koycaz
- yok ben aldırmam başka yerden damar falan

+ la bi sus[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] damarı açcaz şimdi. bir şeycin kalmıyacak
- hangi damar bu

+ kalpten aorta giderken ilk köşeden sola dön[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ilerde ufak bir kılcal damar var[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] orda kime sorsan gösterirler
-kaan !!!

+ sanki sölesem bilcen. damar işte . hepsi aynı

>(hööönngghghgrtrt )
+ zuhuahuaa
- ne yaptın lan

+ bi şey yapmadım. hafiften mideni sıktım bıraktım
- deli misin niye kurcalıyon midemi

+ ehuehue[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bayılıyom bu harekete[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kusacak gibi oluyon dimi lan
- hay seni emi

+ bak kanka[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hazır açmışken başka istediğin bi şey var mı?
- he[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mideyle karaciğerin yerini değiştir sana zahmet.

+ niyeki?
- moda abicim moda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hiç modayı takip etmiyo musun?

+ valla değişirim ama biraz zaman alır
- ya abi bi git işine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hadi kapat da gidelim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] akşam bizdesiniz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ona göre

-tamam tamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dur telefon açayım hanıma

>... dıııttt dıııtttt
>-Alo[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nalan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] napıyon güzelim .. hiç[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende aldım necmiyi ameliyat masasına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] midesiyle falan oynuyom .. bak ne diycem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] akşam necmilerdeyiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben çıkışta seni alırım .. hadi öptüm ...

+ tamam necmi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sizdeyiz akşama
- iyi iyi .. hadi abi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kapat şurayı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hava doldu içim yaaa

+ aslında mideyle karaciğerin yerini değiştirme fikri fena değildi ama
- kaan !!

+ euheue[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamam lan tamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kapatıyom....

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

:muha süper yaaa haaaaa tşk. yıldızım

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

haha haaaaa

http://www.ismailykfanboard.net

GüL YK