Yknın Sivas Konser Resmi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yknın Sivas Konser Resmi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yknın Sivas Konser Resmi

+48
seyma-f
HeRşEyİmSiN_yk
ceren yk
miremyk
sivasli58-izmirli35
AŞKIMYK
yalancıyarim
RIDVAN-YK58
--KüBrA YK--
Yk_fanatigi_burak
sivasli-kiz58
ykıcıyımm
aysenur yurtseven
damla and isom
ADİL YAMAN
ozcanYK
mutsuz yk
mustafa
damla_yk
)-( EsRa yK )-(
CANIM
Gecelerin Adamı
Mavi_Kiyamet
MELTEM-İSMAİL
kübrayk
canimyk
betül_yk
edayk
neliyk
XxKrYxX
I_PiskoPrenses_I
MELTEM İSMAİLYK
merweyk
seller
ASİ_YK
155KOYLAN
yağmur yk
elma şekeri
sitosyk
merve--yk
aliyye
İYK@EYLEM
sivasliirem
çerkezkızı
yk_deniz_yk
betül yurtseven
GüL YK
erenyk
52 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1Yknın Sivas Konser Resmi Empty Yknın Sivas Konser Resmi Paz 20 Tem. 2008 - 12:22

erenyk

erenyk
Yeni Yk'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Edit By İYK@EYLEM

2Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Paz 20 Tem. 2008 - 12:29

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

teşekkürler canım ayyyy ne kadar da tatlı yerimmmm ben seniii isooommm dans

3Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Ptsi 21 Tem. 2008 - 16:56

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ayy canım benim ismailim yaa ne kadar tatlı yine bakmaya doyamıyorum... saol teşekkürler

4Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Ptsi 21 Tem. 2008 - 17:09

yk_deniz_yk

yk_deniz_yk
Yeni Yk'Cı

spr cnm yhaaaa

5Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Ptsi 21 Tem. 2008 - 21:27

erenyk

erenyk
Yeni Yk'Cı

saolun arkadaşlar

6Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Salı 22 Tem. 2008 - 9:26

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşk. eren süper yakalamışsın ben bu kadar güzel yakalayamadım

7Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Salı 22 Tem. 2008 - 12:24

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

nerden buldun resimleri bende bile yok dermişim ben gittim o konsere çok güseldi yha keşke bitmeseydiiii aglama

8Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Salı 22 Tem. 2008 - 18:17

İYK@EYLEM

İYK@EYLEM
Gelişmiş YK'Cı

Resimleri editledim tek msja koydum.....

ayrıca resimler için tşkler...

9Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Salı 22 Tem. 2008 - 18:39

aliyye

aliyye
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok teşkür çok güzel

10Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Salı 22 Tem. 2008 - 19:16

erenyk

erenyk
Yeni Yk'Cı

her zaman arkadaşlar ama yorulmasaydın be kanka ben biraz daha resim upload edeceğim

11Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Salı 22 Tem. 2008 - 19:27

erenyk

erenyk
Yeni Yk'Cı

alın be bir zalim uğruna saçlarını yolan kankalarım
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
benden bu kadar yeter galiba arkiler hadi herkese kolay gelsin
ha bir de benim resimlerin üzerindeki yazı duvar kağıdı yapmanızı engellerse kullanıcı bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz ok mu kankalar nese byby byby

12Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Çarş. 23 Tem. 2008 - 12:59

merve--yk

merve--yk
Gelişmiş YK'Cı

çok teşekkürler
çok güzeller

13Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Çarş. 23 Tem. 2008 - 13:03

erenyk

erenyk
Yeni Yk'Cı

saolun

14Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Çarş. 23 Tem. 2008 - 15:04

sitosyk

sitosyk
Yeni Yk'Cı

çok teskkürler...

15Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi C.tesi 26 Tem. 2008 - 10:31

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

ayyyyyyy evett yaa ne kadar tatlıı aşkımm iştee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........hemşerilerine çekmişşşşşşşşşş...................

16Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Salı 29 Tem. 2008 - 13:40

yağmur yk

yağmur yk
İyİ YK'Cı

PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL

17Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Perş. 31 Tem. 2008 - 14:56

155KOYLAN

155KOYLAN
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sivasliirem demiş ki:nerden buldun resimleri bende bile yok dermişim ben gittim o konsere çok güseldi yha keşke bitmeseydiiii aglama
bende sivaslı oldugum için bende gittim süperdi..

18Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Ptsi 4 Ağus. 2008 - 18:03

ASİ_YK

ASİ_YK
Yeni Yk'Cı

YAAAAAA BİDE ÇANKIRIYAAA GEL BEEE NELER YAPARIMMMM VALLAHİİ İSTEEE O ANNN CANIMI VEREM BEEEEE AMA SENİ CANLI GÖRÜP Bİ KEZ BOYNUNA SARILIYIMMMM aglama aglama

19Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Salı 5 Ağus. 2008 - 23:11

seller

seller
İyİ YK'Cı

Güzellll...evt

20Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Salı 19 Ağus. 2008 - 11:19

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aşşkım ya ne kadar tatlı ölürüm sana ya canım benim

21Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Perş. 21 Ağus. 2008 - 16:02

MELTEM İSMAİLYK

MELTEM İSMAİLYK
Yeni Yk'Cı

hepsi çok güzel sağol

22Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Ptsi 25 Ağus. 2008 - 16:29

I_PiskoPrenses_I

I_PiskoPrenses_I
Yeni Yk'Cı

hem hemşerim hem btnm xDxD spr resimlr ellerine saglıq eren..!

23Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Ptsi 25 Ağus. 2008 - 18:19

XxKrYxX

XxKrYxX
İyİ YK'Cı

tşkrlr ;)

24Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi Cuma 29 Ağus. 2008 - 12:08

neliyk

neliyk
Süper YK'Cı

resimler icin cokkk tskler
hepside bi harikaaaaa

25Yknın Sivas Konser Resmi Empty Geri: Yknın Sivas Konser Resmi C.tesi 30 Ağus. 2008 - 13:11

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok teşekküler dadlum ismailim benim aşık

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-