Trendy de İsmail YK.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Trendy de İsmail YK.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Trendy de İsmail YK..

+8
merve--yk
GüL YK
yeşil_gözlü_ykcı
gamze
aliyye
ruya798.1
elma şekeri
12 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Trendy de İsmail YK.. Empty Trendy de İsmail YK.. Perş. 17 Tem. 2008 - 16:26

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

bu hafta trendy de ismail yk mın küçük bi haberi var tabe çokda küçük diil ....benden solemesi...hbr iniz olsunn...resmide yıkıyoo yani... cool kop ((((((((((............. :asık hihi ddd cool kop sheqer haha Rahat Gülümseme ddd Tatil Kırp :muha yarınn aşkımı görcemmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........))))))))yaaaa offfffff yarın oldu işteee kaldııı 4 saat yani belkide 5 saat sonra aşkımm karşımda olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

En son elma şekeri tarafından Cuma 18 Tem. 2008 - 7:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Perş. 17 Tem. 2008 - 16:40

ruya798.1

ruya798.1
Yeni Yk'Cı

saol haber için

3Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Perş. 17 Tem. 2008 - 16:50

aliyye

aliyye
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saol cnm yaa

4Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Perş. 17 Tem. 2008 - 16:59

gamze

gamze
Süper YK'Cı

ok cnm alıorm hemen

5Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Perş. 17 Tem. 2008 - 17:10

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

teşekkür ederim canım haber verdiğin için hemen alıyorum sheqer

6Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Perş. 17 Tem. 2008 - 17:13

yeşil_gözlü_ykcı

yeşil_gözlü_ykcı
İyİ YK'Cı

tşk cnm ya

7Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Perş. 17 Tem. 2008 - 17:21

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

hatta aldım bile haberi yeni konu açıp yazıyorum sheqer

8Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Cuma 18 Tem. 2008 - 7:55

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

önemli diill ama kıymetimi bilinn heycandan ölmek üzereyim vee girip bunları yazıyorumm yani....daha bulamazsınız bole fedaker yk cılarııı pfff

9Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Cuma 18 Tem. 2008 - 8:46

ruya798.1

ruya798.1
Yeni Yk'Cı

tekrar teşekkürlerde sen ismail i nerde görücen onu anlamadım ama senin için sevndim

10Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Cuma 18 Tem. 2008 - 8:58

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

teşekkürler canım bende alıcam hemen

11Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Cuma 18 Tem. 2008 - 8:59

merve--yk

merve--yk
Gelişmiş YK'Cı

teşekkürler alırım bende:)

12Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Cuma 18 Tem. 2008 - 11:37

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çok ama çok teşekkürler

13Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. Cuma 18 Tem. 2008 - 11:40

gamze

gamze
Süper YK'Cı

aldım ben bugun İSMAİL RADYOLARDA 1 NUMARA die haberini yapmışlar
-türkiyedeki radyoların çaldığı şarkıları birebir takip eden ve ona gore haftalık listeleri açıklayan müzik raporlama servisi nieselen firmasının açıkladığı raporlara göre İSMAİL YK BAS GAZA ile haziran ayında türk radyolarında en çok yayınlana şarkı olmuş..

14Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. C.tesi 19 Tem. 2008 - 6:39

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

yaa sivasa geldii aşkımmmmmmmmmmmmmmm offffffffffffff offfffffffffff orda gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

15Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. C.tesi 19 Tem. 2008 - 11:23

çiler_ykk

çiler_ykk
Yeni Yk'Cı

yaaaa cnmm bnmmm sonunda onunda ıstedıgı oldu hep memleketınde konser vermek ıstıyordu verdı sonunda allah tum mutluluklar onu bulsun

16Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. C.tesi 19 Tem. 2008 - 15:37

fearles_yk

fearles_yk
Yeni Yk'Cı

Paylaşım için sağol.

17Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. C.tesi 19 Tem. 2008 - 17:27

pınar yurtseven

pınar yurtseven
İyİ YK'Cı

elma şekeri bnde siwaslıyım ama konsere gidemedim çok üzüldüm konser nasıldı yazık yaa adamın gömleğini filan hep yırtmışlar başka bir yerinde yara filan warmı?

18Trendy de İsmail YK.. Empty Geri: Trendy de İsmail YK.. C.tesi 26 Tem. 2008 - 19:03

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

yokk yaa evet gomlekciini gözümün onunde yırttılar yaa...offf offf ben gittimde noldu hiçbişe hatırlamıyomkii yaaaaa

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-